Все темы

Выбираем кухонную вытяжку правильно

Выбираем кухонную вытяжку правильно

Наличие кухонной вытяжки на кухне – обязательное условие. Во-первых, во время готовки человек не будет вдыхать вредные вещества, которые образуются вследствие работы горелок, приготовления пищи. Во-вторых, не пострадает и интерьер кухонного помещения. Но достичь этих целей удастся только в том случае, если кухонная вытяжка – качественная.

Виды устройство по типу установки

Вытяжки кухонные в Могилеве представлены широким модельным рядом. Они отличаются, в первую очередь, по способу установки. Согласно с этой классификацией устройства бывают:

  • встраиваемыми;
  • подвесными;
  • купольными.

Встраиваемые конструкции имеет смысл приобрести, если кухонное помещение небольшое, на такую вытяжку... ( подробнее )

Называют два уникальных овощи против рака

Лук и чеснок - уникальные продукты, которые дают силу в защите организма от развития рака. В этом убеждены французские ученые. Не удивительно, что в древности люди активно потребляли эти продукты, сообщает health info со ссылкой на «Медаль».

В основном положительный эффект от лука, в том числе лук-шалот и лук, и чеснок были связаны с их противовоспалительными свойствами. Кроме того, в прошлом году было также проведено исследование, которое касалось лука. Оказалось, красный лук, имеет уникальный состав.

Ученые, заинтересованные в состав вещества класса антоцианов, ответственный за характерный цвет этот лук. Выяснилось: он тормозит распространение опухоли. Еще в красном луке есть кверцетин-это флавоноид, что уменьшает размер опухоли. В целом, эффект анти-рак, достигается за счет того, что лук активирует биологические пути, которые заставляют раковые клетки убивать себя.

Создан крайне неприятный для опухолей окружающей среды, нарушаются связи между раковыми... ( подробнее )

Восемь основных все побеждает 2018

Сегодня, как никогда прежде, озабочены правильным питанием и здоровым образом жизни. В ход идут все средства: спорт, косметические процедуры, комплексы детоксикации и, конечно, редких продуктов, которые обладают сильными полезными свойствами, приближенными к лекарствам.

Аспирин, семена ЧИА, оригами масла и чай матча, уже не удивительно: на смену популярной после ее аромат приходят новые. Как сообщает health info со ссылкой на kitchenmag.ru эксперты объяснили, какие из них следует обратить внимание в этом году.

Баобаб

Баобаб вызывает ассоциации с чем угодно — например, в жарких странах, и невероятное долголетие, но не полезных продуктов. Оказывается, что плоды этого дерева-гиганта, похожие на средний размер зеленоватые Dance, можно считать ее аромат.

В продаже ее аромат, этот золотой дерево чаще всего встречается в виде богатых клетчаткой, пребиотиками и антиоксидантами пыли. Имеет нежный аромат цитрусовых и быстро усваивается. Добавьте порошок... ( подробнее )

Десять мифов о диетах, что не надо верить

Как мы устали от ограничений и бесконечные правила, чтобы следовать, что там, мол, наконец, сделать фигуру мечты и избавиться от лишних килограммов!

Потому что, когда мы идем на великие жертвы во имя любимого числа на весах, список под залог продуктов с космической скоростью увеличивается в пропорции к нашим потребностям, если же, и идеал остается недостижимым?

Как сообщает health info со ссылкой на kitchenmag.ru эксперты поделились приятные факты: видимо, многие "правила" здорового питания, на практике, я не подкрепленные мифы и глупые стереотипы, и следовать им-это большая ошибка.

Лучший ужин — не ужин

Сколько раз мы слышали, что ужин чтобы похудеть — прием пищи, которые лучше всего игнорировать. Потому что авторы строгие диеты программы я уверен, что последний перекус обязательно подразумевает чуть ли не в горле, а в нашей пищеварительной системе после шести вечера волшебным образом превращается (и я имею в виду — в тыкву) в генератор жиров,... ( подробнее )

Як схуднути до Нового року без стресу: рибна дієта

Новий рік не за горами. Хочеш схуднути швидко і без жорстких обмежень? Рибна дієта – це те що треба!

На найближчі сім днів основу нашого раціону складе риба. Рибний білок засвоюється організмом в два рази швидше м'ясного, не поступаючись йому за змістом корисних речовин. По суті, рибна дієта для схуднення – це полегшений і більш корисний варіант білкової дієти.

Читай ще: Швидко схуднути до Нового року: 3 ефективні експрес-дієти Рибна дієта на 7 днів Які сорти є? Морську нежирних сортів (тріска, тунець, судак, хек). З червоних риб – річкову форель, горбушу. Як готувати? Відварити або приготувати на пару. Більш жирну запекти. Як є? Ділимо 700 г відварної риби на 4-5 порцій. Їмо кожні 3 години. Загальний обсяг – не більше 1500 ккал. Підраховувати енергетичну цінність страв з нежирної риби дуже просто: 100 г – це приблизно 100 ккал.... ( подробнее )

В косметичку: 10 б'юті-речей, без яких взимку не обійтися

Похмура погода, бессолнечные зимові дні не повинні бути приводом для смутку. Взимку теж можна виглядати на всі сто! Для цього тобі потрібно запастися всього лише декількома косметичними засобами.

Хто сказав, що ми гарні тільки в літню пору року? Безумовно, засмага робить свою справу, однак справа не тільки в ньому... Ми тобі розповімо, які предмети догляду та кошти потрібно брати з собою в косметичку, щоб завжди залишатися жінкою! Живильний крем для рук

Незалежно від пори року, шкіра рук потребує регулярного і, головне, правильного догляду. Завжди бери з собою в сумку або косметичку живильний або зволожуючий крем і наноси кожен раз, як тільки виходиш на вулицю.

Запам'ятай,... ( подробнее )

Ультрафіолет: макіяж з кольором 2018 року

Загадковий ультрафіолет був визнаний кольором року за версією Інституту Pantone. Створити образ з самим модним відтінком сезону допоможе не тільки одяг у фіолетовій гамі, але і макіяж.

Getty Images/Global Images Ukraine

Кількість фіолетового залежить від вашої фантазії. Це може бути як яскравий акцент у вигляді кольорової туші або пофарбованої пасма волосся, так і ультрафіолетовий total look. Стилісти і візажисти голлівудських зірок вже сміливо експериментують з модним відтінком у вбранні та макіяжі. Фіолетова гама в макіяжі очей і губ з легкістю прийняла естафету у червоно-ягідних відтінків, які ми могли бачити на подіумах і червоних доріжках останні два роки.

Відтінки фіолетового вигідно підкреслюють зелені і карі очі, роблячи їх більш яскравими і виразними. А помада в виноградної та чорничної гамі може стати прекрасною... ( подробнее )

«Живі» фотографії Xiaomi Mi 6X потрапили в інтернет

Новий смартфон Xiaomi Mi 6X засвітився на фотографіях

Вже як місяць в інтернеті ходять чутки про новий смартфон Xiaomi Mi 6X. Раніше ми писали новина про перших рендерах і деякі характеристики цього пристрою. Згідно джерел, Mi 6X отримає великий екран із співвідношенням сторін 18:9. Камера в смартфоні розташована вертикально і нагадує таку в iPhone X.

На фотографії можна бачити, що у новинки тонкі рамки навколо дисплея і, швидше за все, девайс буде мати 5.7 або 5.9-дюймовий дисплей з роздільною здатністю Full HD+. Смартфон, напевно, зроблений з металу. Раніше повідомлялося, що пристрій оснастять 3.5 мм роз'ємом для навушників, USB Type-C і новим процесором Surge... ( подробнее )

Новий рендер Nokia 9: повноекранний красень з подвійним світлодіодним спалахом

Профільний портал Conceptleaks опублікував рендер неанонсированного флагмана Nokia 9.

Профільний портал Conceptleaks опублікував рендер неанонсированного флагмана Nokia 9. Що показали

Судячи по знімку, майбутній топовий гаджет Nokia оснащений здвоєною основною камерою, подвійним світлодіодним спалахом і круглим сканером відбитків пальців. Передня панель флагмана відрізняється новомодним повноекранним дизайном і найтоншими рамками. Найбільше ця частина нагадує вже вийшли Samsung Galaxy S8 або Note 8. Колір концепту — мідно-рудий. Це вже класичне для нових смартфонів Nokia виконання, яке є у Nokia 6 і Nokia 8. Що відомо

Анонс Nokia 9 очікується на лютневій виставці MWC 2018. Начинка буде не гірше, ніж у інших флагманів 2018 року: процесор Qualcomm Snapdragon 845, 6 гігабайт оперативної пам'яті і ОС Android... ( подробнее )

OnePlus: додаток буфера обміну не відправляє дані користувачів на сервер

Компанія OnePlus дала офіційну заяву щодо файлу badword.txt у прошивці OxygenOS

Нещодавно ми писали про те, що можливо, компанія OnePlus відправляє дані з буфера обміну на китайські сервера. OnePlus не могла довго відмовчуватися і тому дала офіційну відповідь. Що розповіли

Згідно виробникові, файл badword.txt не активний beta OxygenOS, а у фінальній версії прошивки його і зовсім не буде. Але він також присутня і навіть функціонує в HydrogenOS (китайська версія прошивки) для запобігання завантаження певних даних. Вся інформація у файлі навмисно не відправляється на сервер.

Причина, по якій він існує в Китаї, полягає в тому, щоб запобігти блокування посилань на конкурентів додатки WeChat. Це відбувається з-за боротьби великих інтернет-гігантів Alibaba і Tencent. У сухому залишку

Все це не має... ( подробнее )