Hi-Tech

Слух: Apple планує збирати iPhone SE 2 в Індії

Деякі експерти сумніваються, що Apple оновить iPhone SE в цьому році, так як компанія зайнята розробкою трьох флагманських моделей з дизайном iPhone X. Якщо спадкоємець компактного смартфона все ж з'явиться, з великою часткою ймовірності збірка гаджета буде проводитися в Індії, повідомляють джерела видання Tekz24.

подробнее )

HTC працює над бюджетним смартфоном Breeze

HTC Breeze: 5.5-дюймовий екран із співвідношенням сторін 18:9, 2 Гб ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті і 16 Гб ПЗУ, батарея на 2730 маг і процесор від MediaTek

Згідно чуток, HTC зараз не працює над новим флагманом. На початку року компанія HTC представила U11 EYEs, а зараз приступила до створення бюджетного смартфона з кодовим назву HTC Breeze. Про характеристики і кодовому назві розповів Еван Бласс (Evan Blass) у себе в твіттері. Що відомо

Новинка отримає 5.5-дюймовий екран із співвідношенням сторін 18:9. Смартфон оснастять 2 Гб оперативної і 16 Гб вбудованої пам'яті, а також процесор від MediaTek. В HTC Breeze встановлять основну камеру на 13 Мп і фронтальну на 5 Мп. За автономність смартфона буде відповідати батарея на 2730 маг. Еван Бласс не згадав версію ОС, але швидше за все, це Android 8.0 Oreo.

HTC's got an... ( подробнее )

Перші живі фото Motorola Moto E5 Plus: одноокий Джо

Поки в Китаї один за одним виходять смартфони Lenovo, підрозділ Motorola зберігає інтригу і не розголошує плани щодо своєї лінійки. Але якась інформація просочується назовні. Еван Бласс вже опублікував офіційний рендер бюджетника Moto E5 Plus, а китайські інсайдери роздобули фотографії робочого прототипу.

подробнее )

Google додасть «Розумні відповіді» для сторонніх додатків

Area 120 працює над впровадженням «Розумних відповідей» в сторонні додатки, але тільки для Android

Технологія «Розумні відповіді» (Smart Replies) вже прижилася в додатках Google — Allo і Android Messages. Вони економлять час, коли потрібно відповідати на одні і ті ж питання, що робити розсилки або просто відшивати людей, коли ви зайняті. На жаль для Google, користувачі не обмежують себе цими мессенджерами і з цим потрібно щось робити. «Розумні відповіді» для всіх

Area 120, одна з команд Google, працює над впровадженням «Розумних відповідей» в сторонні додатки, але тільки для Android. У список потрапили Hangouts, WhatsApp, Facebook Messenger, Skype, Twitter, Wechat, Line і Slack.

Messaging on the go? Smart Reply Messages for Android lets you text with a tap, rolling out starting today on Project Fi. pic.twitter.com/FRYO4hu9Ah —... ( подробнее )

Apple забрала 51% виручки з ринку смартфонів. Це втричі більше, ніж у Samsung

За оцінками аналітичної компанії Strategy Analytics, у четвертому кварталі 2017 року на Apple довелося більше половини доходів світового ринку смартфонів. Частка головного конкурента в особі Samsung виявилася в три рази менше, а в Huawei — в сім разів.

За оцінками аналітичної компанії Strategy Analytics, у четвертому кварталі 2017 року на Apple довелося більше половини доходів світового ринку смартфонів. Частка головного конкурента в особі Samsung виявилася в три рази менше, а в Huawei — в сім разів. Дорогий iPhone

У святковий сезон Apple поставила 77.3 мільйона iPhone на $61.4 мільярда, що еквівалентно 51% від загальної виручки всіх виробників. У минулому році... ( подробнее )

Samsung роздумує над дисплейним сканером відбитків в Galaxy Note 9

Нещодавно аналітик KGI Securities Мін-Чі Куо припустив, що через «технічні труднощі» Samsung відкладе впровадження вбудованого в екран сканера відбитків пальців до наступного року. Як повідомляють корейські видання, насправді компанія ще не визначилася з рішенням, але зробить вибір до кінця місяця.

подробнее )

Essential Phone отримав велике оновлення для камери

Компанія випустила оновлення, яке поліпшить програмну частину камери.

На момент виходу, Essential Phone міг змагатися зі смартфонами своїй ціновій категорії, але мав пару недоліків. Наприклад, подвійна камера смартфона на 13 Мп розчарувала користувачів функціоналом і продуктивністю.

Essential розуміли це і працювали над виправленням ситуації. Днями компанія випустила оновлення, яке поліпшить програмну частину камери. Що відомо

У своєму мікроблозі в Twitter компанія анонсувала оновлення додає Auto-HDR і покращує алгоритм обробки зображення. Попрацювали і над продуктивністю камери: покращили швидкість зйомки і візуалізації сцен. Динамічні індикатори HDR і Flash тепер виділяються значками, якщо використовуються в автоматичному режимі.

Користувачі Essential Phone можуть оновити камеру смартфона... ( подробнее )

У родині поповнення: Samsung тестує бюджетник Galaxy J4

На сайті бенчмарку Geekbench помічений ще не анонсований смартфон Samsung молодшої лінійки з індексом SM-J400F. Судячи з усього, під цією назвою проходить нова модель Galaxy J4.

На сайті бенчмарку Geekbench помічений ще не анонсований смартфон Samsung молодшої лінійки з індексом SM-J400F. Судячи з усього, під цією назвою проходить нова модель Galaxy J4. Що за апарат?

Samsung Galaxy J4 побудований на базі фірмового чотирьохядерного процесора Exynos 7570, який використовується в бюджетнику минулого сезону Samsung Galaxy J3 (2017). Оперативної пам'яті раніше 2 ГБ, зате у новій моделі використовується більш свіжа ОС Android 8.0 Oreo. На цьому поки все — Geekbench надає мінімум інформації про пристрої. Що стосується результатів тестів, вони порівнянні з Xiaomi Redmi 5A на Snapdragon 425.

Смартфон також потрапив... ( подробнее )

Apple додасть єдину систему доступу до всіх сайтів за Apple ID

У iOS 11.3 beta виявили частину коду, який натякає на майбутні нововведення.

Apple додасть можливість реєстрації на сторонніх сайтах з допомогою Apple ID. Що відомо

У iOS 11.3 beta виявили частину коду, який натякає на майбутні нововведення. Користувачі iOS зможуть логінитися на сайтах з допомогою Apple ID. Ресурс отримає інформацію про реальний імені і електронної пошти користувача, щоб ідентифікувати особу. Також для доступу до сайту по Apple ID можна буде використовувати QR-код.

Подібна технологія спростить доступ користувачів до сторонніх сайтів. Простіше ж запам'ятати один Apple ID, ніж десяток логінів і паролів. Така фішка може з'явиться у фінальній... ( подробнее )

Віце-президент Lenovo: безрамковий Lenovo S5 стане вбивцею Xiaomi Redmi Note 5

Нещодавно ми писали, що віце-президент Lenovo Group Чанг Ченг оголосив дату анонса смартфона Lenovo S5 з батареєю на 6000 мАч. Новинку представлять 20 березня. Тепер же, на своїй сторінці в Weibo, пан Ченг опублікував рекламний плакат майбутнього устрою і заявив, що Lenovo S5 буде потужнішим Xiaomi Redmi Note 5.

подробнее )