Характеристики профнастилу для даху та огорожі


Опубликованно 27.06.2017 09:29

Характеристики профнастилу для даху та огорожі

Одразу хочемо вас зорієнтувати, що профнастил використовують для декількох цілей. Ви можете обрати металопрофіль для покриття даху, а можете вибрати цей матеріал для огорожі. Використовують його і ще для одного випадку, а саме для облицювання стін. Зорієнтуємо вас, як обрати такий матеріал для огорожі та для крівлі. Також підкажемо декілька фірм, які пропонують цілий комплекс послуг, починаючи від продажу пластикових вікон, і закінчуючи монтажем покрівельного матеріалу. Зручно працювати з такими компаніями, адже вони не зацікавлені лише збути товар, адже будуть його самостійно встановлювати. Повернемося до питання вибору профнастилу. Почнемо підбирати його для паркану.

Для огорожі

Останнім часом господарів будинків цікавлять не лише такі фактори як надійність та довговічність матеріалу, але і його зовнішній вигляд. Навіть паркан, який не є безпосередньо частиною будинку, повинен виглядати акуратно та гарно. Якщо вас в першу чергу цікавить довговічність профнастилу, тоді необхідно звернути увагу на товщину матеріалу. Більша товщина – довший час експлуатації паркану. Аналогічний фактор буде впливати і на вибір металопрофілю для даху. Також важливу роль відіграє вміст цинку в даному матеріалі. Найчастіше для огорож використовують профіль ПС-10. Він має вищу жорсткість, ніж ПС8, хоча візуально виглядає схоже. Найкращим варіантом з точки зору якості буде С20, такі листи можна використовувати навіть для крівлі. В Луцьку та Рівному ви не тільки зможете підібрати такі якісні будівельні матеріали, а й купити сайдинг або мансардні вікна Roto за хорошими, вигідними цінами. Тепер давайте розберемося, які листи найкраще будуть служити в якості покрівельного матеріалу. Адже вимоги до них набагато жорсткіші.

Для даху

Одразу скажемо про найвагоміший фактор – товщину листа, яка необхідна, аби дах довгий час захищав вашу оселю від негоди. Товщина в такому разі повинна становити 0,5 мм. Для огорож цей показник нижчий – 0,4-0,45 мм. Дуже важливий показник, про який ми коротко згадували раніше – вміст цинку у металопрофілі. Величина цього показника для покрівельного матеріалу повинна становити орієнтовно 250 г/м2. Тоді термін експлуатації профнастилу збільшиться. Візуально неможливо визначити такий показник, тому варто звертатись за його уточненням до консультантів.

Вам може сподобатись такий варіант, як профнастил під дерево, або можете обрати матовий варіант. Великий вибір будівельних матеріалів, у тому числі й металопрофілю можна знайти у компанії ДахСтрой. Велика перевага – можливість доставки в Луцьк, Рівне, Сарни, Хмельницький. Але це ще не всі послуги, які пропонує компанія. За потреби спеціалісти підприємства можуть здійснити монтаж придбаних вами матеріалів для даху. Це зекономить ваш час.



Категория: Общество