Фото Mblu Zero — першого безрамочного смартфона Meizu


Опубликованно 11.09.2017 03:52

Фото Mblu Zero — першого безрамочного смартфона Meizu

Meizu скоро приєднається до виробників, підхопило тренд на смартфони з екранами «від краю до краю». На просторах китайській соціальній мережі Weibo з'явився тизер нового апарату Mblu Zero без рамок навколо дисплея. Ймовірно, Mblu стане брендом підрозділу Blue Charm, утвореного після розділення компанії на три частини.

Meizu скоро приєднається до виробників, підхопило тренд на смартфони з екранами «від краю до краю». На просторах китайській соціальній мережі Weibo з'явився тизер нового апарату Mblu Zero без рамок навколо дисплея. Ймовірно, Mblu стане брендом підрозділу Blue Charm, утвореного після розділення компанії на три частини. На шляху до мети

Плани Meizu включають випуск «смартфона мрії» з екраном, що займає всю фронтальну панель, проте це відбудеться не відразу. Так, Mblu Zero отримає дизайн у стилі Xiaomi Mi Mix 2 c нижньою рамкою. За повідомленнями інсайдерів, офіційний анонс новинки з кодовим ім'ям Ocean відбудеться вже в жовтні цього року. Інформації про характеристики поки немає. У деяких чутках згадується чіп Qualcomm, але і тільки.

Опубліковане зображення прокоментував і голова підрозділу Blue Charm Чи Нан. У своєму повідомленні, яке вже недоступне, він назвав Mblu Zero «маленьким кроком» на шляху до створення гаджетів з ще більш тонкими рамками. Вони з'являться вже в наступному році.

Джерела: Weibo (1, 2) Для тих, хто хоче знати більше: Meizu готується до ері безрамкових смартфонів Першу партію Meizu M6 Note розкупили в перший же день Безрамковий iPhone 8 з 3D-скануванням осіб підтверджений завдяки Apple HomePod



Категория: Hi-Tech