Через недобросовісних сходи податку оспорюється Ніки Морган


Опубликованно 12.09.2017 08:26

Через недобросовісних сходи податку оспорюється Ніки Морган

Заднім числом податкові вимоги надсилаються до підприємства з офісами в комунальній блоки "особливо несправедливим", голова комітету депутатів сказав.

Охрестили "податковим сходи" критиками, бізнес-послуги в Англії та Уельсі встановлюються в залежності від того скільки кімнат використовуються і як вони пов'язані.

Ті, з більш ніж одного відділення пов'язані спільним ліфт, коридори або сходи не заряджається більше.

Голова Комітету казначейства Ніки Морган поставив під сумнів хід.

У листі Меліса Таттон, керівник офісу агентства оцінки (ВОА), яка встановлює тарифи, місіс Морган запитує, скільки підприємств вже немає і що робиться для пом'якшення наслідків.

"На перший погляд, це здається несправедливим податком підприємства по-різному в залежності виключно від того, сходи між їх кімнати комунальної або приватної", - сказала вона.

"Це здається особливо несправедливим підвищення ставок заднім числом. Я написав в MS Таттон, щоб з'ясувати причини ВОА заднім числом це. "Дрібні фірми натисніть скидання ставок затримка

Зміна - і заднім числом ставок - результат постанову у Верховному Суді, який ВОА сказали чітко визначені права і дали йому жодного вибору, окрім як відправити нові вимоги.

Серед тих, хто отримав їх Saddington Керолін, директор по цифровому маркетингу питаннях лояльності агентства, заснованого в Харрогейт.

У 54-річний сказав агентству розтягнулося на три відділення на двох поверхах будівлі.

"Наші офіси - тому що вони відокремлені один від одного [загальний] сходи і невелика кількість килимі - тепер оцінені управлінням оцінки як три окремих властивостей," вона розповіла Бі-бі-сі Радіо 4 і Ваша програма.

Вона сказала, що якщо у них був офіс, який був єдиним блоком, тоді вони будуть мати право на 100% пільги ставки, але в нинішній ситуації означало, що вони тільки отримують пільги на один офіс і платити відсотки по двом іншим.

Вона отримала заднім числом вимагати ставки в розмірі ?4000 та 2000 фунтів на рік. Це був "шок", сказала вона.

"Найсмішніше полягає в тому, що є стіна між двома офісами. Ми могли б вибити двері, через те Бюро оцінки повинні оцінювати його як одну властивість. Це абсолютно божевільна", - додала вона.

Гетті Зображень

Місіс Морган, в її листі, питання чому перерахунок ставки заднім числом. Вона також запитує, чи існує якийсь аналіз на переможців і переможених за новими правилами.

Вона також просить представити детальну інформацію про те, як постраждали багато підприємства, оцінка типових підвищення або падіння ціни, і що часовий пільги.

Федерація малого бізнесу (ФСБ) вважає, що порушені 80,000 властивості. Вона сказала, що Леві "смішний" і там був міжпартійної підтримки в парламенті, щоб допомогти постраждалим підприємствам.

"Не малий бізнес повинен отримувати раптового підвищення податку з продажів від 5000% просто тому, що робоча область була відокремлена, протягом багатьох років, у комунальній сфері, сходи, ліфт. Деякі власники малого бізнесу обговорюють, чи варто стукати отвори в їх стінках або приклеїти сходи зовні приміщень", - сказав Майк Черрі, національний голова ФСБ.

"Це не спосіб керувати податкової системи в 20-му столітті, не кажучи вже про 21-й. Міністри у влади для надання допомоги, і вони повинні зробити це терміново виправити цей недолік в податковій системі Великобританії".



Категория: Финансы