Xiaomi Mi Note 3: старший брат Mi 6 з «розумними» камерами


Опубликованно 15.09.2017 13:26

Xiaomi Mi Note 3: старший брат Mi 6 з «розумними» камерами

Xiaomi крім потужного ноутбука Mi Notebook Pro і безрамочного смартфона Mi Mix 2 представила на презентації ще один апарат — Mi Note 3. Продовження лінійки Note на ділі виявилось збільшеною версією флагмана Xiaomi Mi 6 з деякими відмінностями.

Xiaomi крім потужного ноутбука Mi Notebook Pro і безрамочного смартфона Mi Mix 2 представила на презентації ще один апарат — Mi Note 3. Продовження лінійки Note на ділі виявилось збільшеною версією флагмана Xiaomi Mi 6 з деякими відмінностями. Більше-Менше

 

 

 

 

 

 

 

   

 

Xiaomi Mi Note 3 отримав 5.5-дюймовий IPS-дисплей без вигинів, зате з мінімальними бічними рамками. Дизайн практично ідентичний Mi 6, змінився тільки матеріал рамки — замість полірованої нержавіючої сталі тут використовується матовий «аерокосмічний» алюміній. Серцем новинки став восьмиядерний чіпсет Snapdragon 660 замість флагманського Snapdragon 835 у молодшого брата, оперативної пам'яті 6 ГБ, вбудованою — 64 або 128 ГБ, залежно від версії.

Основна подвійна камера смартфона складається з основного 12-мегапіксельного модуля (Sony IMX386, f/1.8) з оптичною стабілізацією зображення і другого на 12 мегапікселів (Samsung S5K3M3, f/2.6) з 52-мм об'єктивом, що забезпечує дворазове оптичне наближення. Виробник попрацював над портретним режимом, тому знімки з розмитим заднім планом будуть виглядати ще краще. Дозвіл фронтальної камери збільшилася до 16 МП, а крім функцій ретуші підтримується розблокування «по обличчю». Xiaomi заявляє про просунутому штучному інтелекті, але на практиці без спеціальних 3D-сенсорів такі системи можна обдурити за допомогою фотографії користувача. Втім, під екраном, як і раніше є кнопка зі сканером відбитків пальців.

Апарат оснащений акумулятором на 3500 мАч з підтримкою швидкої зарядки Quick Charge 3.0 через симетричний роз'єм USB Type-C. Корпус захищений від бризок. Є ІНФРАЧЕРВОНИЙ порт для управління технікою і повнофункціональний NFC. 3.5-мм аудіороз'єм так і не з'явився — доведеться використовувати перехідник. Ціна питання

У Китаї Xiaomi Mi Note 3 вже доступний для замовлення за ціною майже $385 за чорну версію на 64 ГБ, топова модифікація з накопичувачем на 128 ГБ коштує близько $446 в чорному кольорі, а синій варіант обійдеться в $461. Це помітно дешевше OnePlus 5 з аналогічним об'ємом пам'яті, але не варто забувати про більш слабкому чіпсеті в апараті Xiaomi. На китайському ринку новинка буде конкурувати з Oppo R11, одним з найбільш продаваних смартфонів 2017 року.

Джерело: Xiaomi



Категория: Hi-Tech