Стала відома дата дебюту Google Pixel 2 і Pixel 2 XL


Опубликованно 15.09.2017 13:26

Стала відома дата дебюту Google Pixel 2 і Pixel 2 XL

За даними профільного видання Droid-life в американському місті Бостон з'явився величезний білборд, який повідомляє дату анонса Google Pixel 2 і Pixel 2 XL.

За даними профільного видання Droid-life в американському місті Бостон з'явився величезний білборд, який повідомляє дату анонса Google Pixel 2 і Pixel 2 XL. Що розповіли

Судячи по значному рекламному тизера, флагмани Google представлять вже 4 жовтня. У такій рекламі навряд чи хтось буде сумніватися, тим більше, що перше покоління смартфонів Google Pixel представили 4 жовтня 2016 року. Швидше за все, в компанії вирішили зробити цю дату (або хоча б місяць) традиційним для презентації своїх смартфонів.

Що відомо

Google Pixel 2 створює тайванська компанія HTC, а за випуск Pixel 2 XL відповідальна корейці з LG. Обидві моделі повинні отримати останню ОС Android 8.1 Oreo і топовий процесор Snapdragon 835. Молодшу модель забезпечать 5-дюймовим дисплеєм, 4 гігабайтами оперативної пам'яті, і фронтальною камерою на 12 Мп з електронною стабілізацією зображення. Старший апарат оснастять значним 5,99-дюймовим безрамковий Quad HD-екраном, 4 гігабайтами оперативної і 128 гігабайтами внутрішньої пам'яті.

Джерело: Droid-life Для тих, хто хоче знати більше: Фото Google Pixel 2: з рамками ще не покінчено Опублікований відеоролик концепту Google Pixel XL Google Pixel 2 стане першим смартфоном на Snapdragon 836 Google Pixel 2 підтверджений, але бюджетної версії не буде Google готує Pixel 2 з вологозахистом і спрощену модель



Категория: Hi-Tech