Це наступний фінансовий скандал, який чекає?


Опубликованно 16.09.2017 12:52

Це наступний фінансовий скандал, який чекає?

Шон Буланже

Зростаюча кількість технологічних компаній у залученні коштів за рахунок емісії власних цифрових валют для інвесторів, щоб купити. Але практика повністю нерегульованим. Ще один фінансовий скандал за рогом?

Шон Буланже, старший ком'юніті-менеджер в місті Digital агентство Кабо, не вважає себе серйозним інвестором.

Але він натрапив на нас технічна компанія Сівік, керує співробітник південноафриканського підприємця Вінні Лінгам. Він планував зібрати гроші таким чином р-н Буланже ніколи не чув раніше.

Замість випуску акцій і пливе все або частину компанії на фондовому ринку - відомо, як первинне публічне розміщення акцій або IPO - Цивільний вирішили випускати власні токени, або цифрова Валюта, щоб допомогти фінансувати платформу перевірки особистості він був країн.

Пан Буланже був вражений продукції цивільного і вирішив інвестувати.

"Це дозволило мені підвестися і інвестувати в старт-ап, що дуже складно в цій країні, особливо в умовах обмеженості власних коштів," каже пан Буланже.

"Ризик високий, але і нагорода."

Цивільний залучила $33 млн. (?26м) через цей початковий монета комплекс (МОК), як відомо.

Вартість нової валюти встановлюється компанією-емітентом та інвесторами утримуйте "монети" електронні гаманці, в надії, що їх вартість буде зростати, так як компанія процвітає.

Кілька інших компаній, що займаються розробкою блокчейн-додатків підняли на цьому гроші, в тому числі Банкор ($висота 153m) і Tezos ($232m) з більш ніж $1млрд виховується в загальній складності до цих пір в цьому році.

Такі компанії, як Ікос, тому що вони швидкі, легкі, і вільної від нормативних тяганини.

"Підготовка ІКО займає всього кілька тижнів і можуть бути націлені безпосередньо на зацікавлених інвесторів і клієнтів, а не через венчурних капіталістів", - говорить Майкл Малковичі, директор Кайманові острови-Фонд цифрових розробників.

В даний час Фонд пропонує маркери для продажу, щоб зібрати гроші для власних інвестицій в крипто-валютах.

Але відсутність регулюючого нагляду насторожує багатьох коментаторів.Китай забороняє первинне розміщення монета

Комісія з цінних паперів і бірж США нещодавно попередив інвесторів від підроблених Ікос і "накачування і скидання" шахрайства, коли шахраї поширюють чутки і неправдиву інформацію про потенційних Ікос, в надії на підвищення цін акцій акціонерного товариства.

Як тільки ціна на акції підніметься, шахраї продають, або звалище, акції.

Пан Буланже говорить, що він побоювався негативних розголос лохотрон Ікос перш ніж він вклав - запускає маркера відбувається ще до того, як життєздатний продукт був розроблений, наприклад.

Гетті Зображень

"Я дізнався, що це дійсно все ще на Дикому Заході", - говорить він.

Але поки що, принаймні, він не шкодую про це.

Він зважився з цивільними, тому що він довіряв р-Фалло - перевірений підприємець і співробітник південноафриканського, хто визнає, що існують ризики з обох сторін.

"Це незвідана територія, але ми впевнені, що це була правильна річ, щоб зробити для компанії", - говорить г-н Фалло, які спрямовані на продаж знак його фірми максимально прозорою, щоб уникнути подальших звинувачень у протиправних діях.

"На жаль, існує багато шахраїв, які діють у цьому просторі", - попереджає він.

Проблема в тому, що Іко створюється класичний інвестиційний міхур - схожий на тюльпаноманию в 17 столітті і приваблює шахраїв і хакерів, щоб цей новий, нерегульованого ринку.

Майже на 10% (близько $150 млн) грошових коштів, інвестованих в Ікос в цьому році, використовуючи Эфириума - блокчейн-Платформа була вкрадена, згідно з нещодавньою доповіддю Chainalysis, фірми, яка спеціалізується на моніторингу крипто-валютні операції.

Гетті Зображень

"Є вже розповіді шахраїв спираючись на це дещо ірраціональне достаток Ікос", - каже сірий Сессер з нас Юридична фірма Фрост Брайн Тодд, спеціаліст блокчейн.

Він вважає, що регулювання неминуче. Дійсно, с нещодавно запропонував Ікос повинні бути зареєстровані таким же чином, як і звичайні інвестиції.

Але прихильники, як містер Малковичі вважаємо, що інвестори повинні бути залишені, щоб провести власну експертизу.

"Будуть спроби [у сфері регулювання сектора] це точно, але як керівник фонду я повинен сказати, що правила в основному додають вартість для інвестора і різко скоротити можливості інвесторів", - говорить він.

"Будуть гроші втратив... але це буде важливим кроком для саморегулювання ринку".

Містер Фалло ківіка немає сумнівів у тому, що регулювання буде в кінцевому підсумку прийти ст.Інша Технологія бізнесу

Гетті Зображень Хотіли б ви прокотитися в небо безпілотні таксі? Це 'вбивця робот' війна ближче, ніж ми думаємо? Як твого віртуального " я "могла" жити " на після смерті Це кран і йти краще віддати на благодійність?

"Ми в перші дні дуже нової індустрії", - говорить він. "Я дуже радий бачити, що такі місця, як Цуг у Швейцарії та Сінгапурі-створення нормативно-правової бази для продажу маркера, щоб переконатися, що ними можна управляти і приносити користь суспільству".

Але пан Сассер побоювання, що це може зайняти заголовків шахрайства, щоб змусити американські регулятори в дію, враховуючи антипатію нинішньої адміністрації США в бік більш жорсткого регулювання.

Ризик для фірм, які попередньо проданих жетонів перед запуском будь-якого базового програмного забезпечення, він попереджає, що нові правила можуть підвищити вартість відповідність до такої міри, що це стирає всі вже зібрали гроші.

"Це тільки питання часу, перш ніж незадоволений інвестор цінних паперів про шахрайство у відношенні емітента", - говорить він.

"Зараз, як інвесторів, так і емітентів грати без мережі."Технології слідкуйте за бізнес-редактор Метью стіни в Twitter і Facebook Натисніть тут для отримання додаткової технології бізнесу



Категория: Финансы