Працівників НСЗ попит 3.9% підвищення заробітної плати


Опубликованно 16.09.2017 12:52

Працівників НСЗ попит 3.9% підвищення заробітної плати

Наукова Бібліотека Фото

Профспілки медсестер та інших працівників nhs написав до канцлера вимагати 3.9% підвищення заробітної плати та додаткові ?800 для "розпилу" вони бачили в останні роки.

Чотирнадцять профспілки об'єдналися, щоб попросити підвищення, заявивши, що платоспроможність впала на 15% з 2010 року, коли інфляція враховується.

Вони сказали, що це було несправедливо міністрів вибірково підняв кришку погоджуючись зростання для співробітників поліції та в'язниць.

Профспілки мають більше мільйона членів.

Але Британська медична Асоціація, Спілка лікарів, не ставити його ім'я в листі, який було направлено децентралізованих держав.

У ньому, профспілки стверджують, що підвищення оплати праці буде сприяти вирішенню проблеми нестачі кадрів у службі охорони здоров'я.

Заробітна плата в державному секторі підйом кришки будуть зняті

Перевірка реальності: це заробітна плата в державному секторі вища, ніж приватний сектор?

Інфляції у Великобританії виріс до 2.9%

Раніше в цьому році дослідження Королівського коледжу медсестер запропонував було 40.000 посади залишаються вакантними - кожен дев'ятий від загального числа.

Витрати на підвищення заробітної плати, що профспілки хочуть реалізований у Великобританії в наступному році складе ?2,5 млрд.

Воно приходить після того, як міністри погодилися дати співробітники поліції зросли на 1% плюс 1% бонус, з в'язниць початок зростання в 1,7% - і фінансуються з існуючих бюджетів.

Профспілки охорони здоров'я, які представляють широкий спектр персоналу, включаючи медсестер, акушерок, прибиральниць, вантажників, фармацевтів, фельдшерів та зубних техніків, сказав, що все-таки являє собою зниження зарплати.

Наукова Бібліотека Фото

З 2010 року зарплата була заморожена і потім зберігається на 1% для працівників бюджетної сфери.

Унісон начальника Управління охорони здоров'я Сара Гортон каже: "працівники охорони здоров'я пройшли без відповідного підвищення заробітної плати занадто довго.

"Їх зарплати продовжують відставати від інфляції як продукти харчування і паливо, житло і транспортні витрати зростуть".

Генеральний секретар РКП Джанет Девіс каже, що важливо грошей, щоб заплатити за підйом повинен бути знайдений за рахунок скарбниці, а не взяті з бюджету НСЗ.

"Коли міністри проведуть платити вниз, його жене занадто багато медсестер з НСЗ", - додала вона.

Прес-секретар уряду сказав: "працівників державного сектора, включаючи співробітників nhs, роблять фантастичну роботу, і уряд прагне до того, що вони можуть продовжувати надавати державні послуги.

"Уряд буде продовжувати забезпечувати, щоб загальний пакет є справедливим і в той же час доступним для платників податків в цілому".

Вона додала, що в наступному році платити премію будуть обговорюватися і узгоджуватися" в рамках бюджетного процесу, так і через офіційну заробітну плату органів з розгляду і будуть викладені у належному порядку".



Категория: Финансы