Кількість охочих придбати Xiaomi Mi Mix 2 досягло 730 тисяч осіб


Опубликованно 17.09.2017 09:13

Кількість охочих придбати Xiaomi Mi Mix 2 досягло 730 тисяч осіб

Представлений днями безрамковий Xiaomi Mi Mix 2 надійде в продаж вже в п'ятницю, 15 вересня. Напередодні цієї події представники компанії поділилися приємними цифрами за кількістю попередніх замовлень.

Представлений днями безрамковий Xiaomi Mi Mix 2 надійде в продаж вже в п'ятницю, 15 вересня. Напередодні цієї події представники компанії поділилися приємними цифрами за кількістю попередніх замовлень. Скільки людей хочуть Mi Mix 2

У перший день після анонса новинки заявки на попереднє замовлення залишили 250 тисяч. Зараз же кількість бажаючих першим заволодіти безрамковий гаджетом становить майже 730 тисяч осіб. Швидше всього до 15 вересня цифра перевалить за 1 мільйон. Цікаво, що флагман Samsung Galaxy Note 8 за перші п'ять днів після анонсу отримав лише 650 тисяч замовлень.

Чого чекати

Судячи з минулим попереднім замовленням китайських флагманів, перша партія цих смартфонів розходиться так швидко, що деякі користувачі навіть не встигають натиснути кнопку «Купити». Так перша партія Xiaomi Mi Mix у листопаді 2016 року розійшлася за перші 10 секунд після старту продажів і була настільки маленькою, що девайс ще довго був у дефіциті. Сподіваємося перша партія нового покоління смартфона буде більше, але її навряд чи вистачить усім бажаючим.

Джерело: Mi



Категория: Hi-Tech