Великобританія і фірм ЄС закликають швидше вихід Великобританії інтернет


Опубликованно 17.09.2017 15:00

Великобританія і фірм ЄС закликають швидше вихід Великобританії інтернет

Гетті Зображень

Керівників підприємств, які працюють близько одного мільйона робочих у Великобританії і ЄС буде підписано лист цих вихідних, закликаючи обидві сторони переговорів вихід Великобританії з ЄС, щоб отримати рухатися далі.

Проект листа, бачив на Бі-бі-сі, закликає переговірників, щоб роз'яснити права Великобританії і громадян ЄС робота за кордоном в жовтні.

Він також вимагає реального прогресу в майбутньому заходів до кінця 2017 року.

Лідери заявила, що угода є імперативом для збереження робочих місць і інвестицій.

Лист було складено торгової групи cbi та поширені серед бізнес-лідерів.

Очікується, залучити більше підтримки, ніж уряд Великобританії текст, який попросив у Великобританії найбільших підприємств схвалюють підхід уряду до переговорів вихід Великобританії з ЄС. 'Написаних для бізнесу

Там було широко поширене небажання з індексу FTSE 100 босів, щоб підтримати стратегію, яка багато думали, що не вистачало ясності.

Один індекс FTSE 100 голова розповів Бі-бі-сі: "я думаю, що це набагато краще лист, ніж уряд намагався поширити це написано для бізнес."

Однак інші лідери бізнесу зв'язався з Бі-бі-сі - в той час як в цілому сприятливої - проявляють обережність про вплив лист від лідерів бізнесу.

"Я досі не впевнений, що є багато значення в листах, як це," сказав я.

Після виборчої кампанії, яка бачила, як консервативна партія відстань від великого бізнесу, начальники доповіли, що танення у відносинах з державою.

У деяких бізнес-лідерів Великобританії зберуться завтра в уряд відступити в Чівнінг, щоб обговорити процес виходу з ЄС і майбутнє торгових відносин.

Мені сказали, що запросили в КБР, хто це організував колективне лист, ні інших лобістських бізнес-груп. Проект тексту листа КБР:

"Ми представляємо підприємств усіх розмірів, галузей та регіонів Великобританії і працює близько одного мільйона чоловік у Великобританії і ЄС.

"Ми прагнемо допомогти забезпечити успішне нове економічне партнерство між Великобританією та ЄС на основі принципів безбар'єрного торгівлі. Ми вітаємо зміцнення співпраці між бізнесом та державою для досягнення цієї мети. Тепер це має привести до прогресу.

"Наші підприємства повинні приймати рішення про інвестиції і зайнятість, який вплине на економічне зростання і робочі місця в майбутньому. Зберігається невизначеність буде негативно впливати громад, співробітників фірми і наших народів у майбутньому.

"Бізнес на всій території ЄС і Великобританії очевидні: можливість планувати перехід до трьох років, що дозволяє уникнути обриву має вирішальне значення для нашого колективного добробуту.

"Тому ми закликаємо обидві сторони бути прагматичним і вирішив перейти до наступної стадії переговорів. До перехідного угоди можуть бути погоджені й торгівлі обговорили ризик 'немає' залишається реальною і повинна бути спланована, з неминучими наслідками для зайнятості та економічного зростання з обох сторін."

"Ми просимо Вас переконатися, що істотний прогрес досягнутий в ході майбутніх переговорів. Тільки це дасть впевненість про права громадян ЄС і Великобританії, які працюють за кордоном і включити обговорення перехідних положень в жовтні і торгівлі, до кінця року.

"Наші спільні інтереси значно переважають наші відмінності, і ми готові допомогти в будь-якому разі ми можемо гарантувати успішний результат для жителів Великобританії і ЄС".



Категория: Финансы