Вихід Великобританії з ЄС: підприємства попереджають за пропозицію працівників Великобританії перший '


Опубликованно 19.09.2017 06:52

Вихід Великобританії з ЄС: підприємства попереджають за пропозицію працівників Великобританії перший '

Агентство Reuters

Фірми, які покладаються на працівників ЄС попередив про "катастрофічні" наслідки пропозиції скоротити некваліфікованої міграції на день Британія вийде з ЄС.

Згідно з проектом плану, просочилася в Гардіан, компанії доведеться наймати місцевих, якщо вони не могли довести "економічну необхідність" залучати громадян ЄС.

Вони можуть зіткнутися з податком навичок для підвищення професійної підготовки працівників КК, якщо вони все-таки вирішили наймати персонал некваліфікований ЄС.

Але бізнес-групи кажуть, що "несподіване" розпил може стати причиною зриву".

Національний Союз фермерів заявив, що це "весь ланцюжок поставок харчових продуктів" може опинитися під загрозою. Перевірка реальності: хто низькокваліфікованих працівників ЄС? Девіс: Велика різниця за законопроект про вихід Великобританії з ЄС Все, що потрібно знати про вихід Великобританії з ЄС Попередження ЄС з Ірландського прикордонний пост-вихід Великобританії з ЄС

Заступник президента НФУ Минетт колотить сказав: "ми закликаємо до термінового і чітке зобов'язання уряду, щоб гарантувати, що фермери та виробники мають доступ до достатньої кількості постійних і сезонних пост-квартал і місяць робітники.

"І нам потрібна ясність у нові правила для громадян ЄС, які живуть і працюють у Великобританії задовго до вільні кінці руху в березні 2019 року.""Під контролем"

Витік документа домашнього офісу не підписувалися міністрів, які будуть викладені після виходу Великобританії з ЄС міграційні плани пізніше в цьому році.

Але міністр оборони Майкл Феллон заявив: "громадськість проголосувала за те, щоб покинути Євросоюз. Це означає, що свобода пересування має закінчитися".

Він сказав, що "люди з потрібними навичками" досі б "Ласкаво просимо".

Але він додав: "ми також повинні переконатися, що Британські компанії готові навчати англійські робітники.

Аналіз

ПА

Політичний редактор Бі-бі-сі Лора Kuenssberg

Прем'єр-міністр має принаймні дві великі причини для того, щоб отримати це право.

Для Терези Мей, в результаті референдуму була чітка інструкція від британців, що вони хотіли зменшити рівень імміграції. Політично, тому вона вважає, що це вимога вона повинна зустрітися.

І як міністр внутрішніх справ протягом шести років, коли уряд постійно завалив свої імміграційні мети, нова система, яка буде контролювати імміграцію, нарешті, можливо, є шанс на зустріч зі своєю довгою-пропущений гол.

Так, у середу мега-витоку з домашнього офісу потенційного конструкція системи після виходу Великобританії є значним. ДетальнішеСаймон Джек: бізнес б'є на сполох

"Громадськість не дуже зрозуміло, вони хочуть бачити іммігрантів не зупинено, але належним чином поставлені під контроль."

Його послання повторила Тереза Мей на прем'єр-міністра питання, який розповів депутатам про імміграцію довелося скоротити, щоб знизити навантаження на державні служби, додавши, що він "часто роблять ті, на нижньому кінці за шкалою доходів усіх сил пригнічує їх заробітної плати".

ЄС не надала офіційної відповіді на втік документ. Неназвані джерела повідомили разів ЄС буде блокувати доступ до єдиного ринку протягом перехідного періоду Великобританії хоче після виходу Великобританії з ЄС, якщо він натискає вперед з пропозиціями.

Майкл Феллон заявив, що уряд прийме вид бізнесу враховувати при складанні своєї міграційної політики.

Але бізнес-груп вдарити у відповідь на припущення, що вони використовують дешеву іноземну робочу силу, а не навчанні англійських робітників.Соціальних потреб

Британська Асоціація гостинності сказав: "якщо ці пропозиції будуть реалізовані, це може мати катастрофічні наслідки для індустрії гостинності Великобританії, і для тих, хто любить гостинність, яку вона приносить".

ВНА стверджує, 75% офіціантів, 25% кухарів і 37% домовласників у Великобританії є громадянами ЄС і не менше 60 000 нових робочих ЄС потрібні щороку для заповнення вакансій.

В організації сказали, що потрібно 10 років, щоб навчити досить англійських робітників, щоб заткнути пролом і деякі підприємства не у той же час, "беручи роботи з ними".

Іан Райт, генеральний директор Їжа і питво Федерації, сказав: "Якщо він не представляє уряд думає це показує глибоке нерозуміння того важливого внеску, який ЄС гастарбайтери роблять - на усіх рівнів кваліфікації - за всієї харчового ланцюга."

Торгова органу, що представляє в Британії виробників, ВЕФ назвав витік пропозиції як "змішану".

"На висококваліфікованих боку, система описана з ким ми можемо працювати, після деяких змін", - сказав співрозмовник агентства, але це у нього "серйозну заклопотаність" з приводу низькокваліфікованих працівників, "з багатьма Великобританії виробники говорять нам, що вони просто не отримають роботу заявок від потенційних британських працівників".

Документ домашньому офісі, отриманих зберігачем, під назвою кордоном, імміграції та громадянства після того, як Великобританія вийде з ЄС, відзначається вкрай чутливі і від Серпня 2017 року.

Серед ідей в ньому: Обмеження на кількість некваліфікованої робочої сили з ЄС Введення зарплату і навички поріг Запобігання мігрантів ЄС від шукають роботу у Великобританії Припинення право оселитися у Великобританії для більшості європейських мігрантів Розміщення нових обмежень на їх права, щоб принести в члени сім'ї

"Уряд буде мати уявлення про економічних і соціальних потреб країни щодо імміграції з країн ЄС, а не залишати це рішення для тих, хто хоче приїхати сюди і роботодавцями", - йдеться в документі.

Низькокваліфіковані мігранти будуть запропоновані ординатурі протягом максимум двох років, в той час як в "висококваліфікованих професій" буде надано дозвіл на роботу на строк від трьох до п'яти років.

Громадян ЄС, які приїжджають в якості туристів, на короткострокові ділові поїздки або візити до друзів і сім'я зможе в'їхати до Великобританії без дозволу, згідно з проектом пропозицій.

Ті, які залишаються довше, необхідно зареєструватися на ВНП, показавши довідку з місця роботи, навчання або самодостатності. Відбитки пальців заявників також можуть бути прийняті. Перевірка реальності: квартал і місяць догонялки Перевірка реальності: Міграція до Великобританії

У документі йдеться, що новий режим буде тільки прийти повністю чинності по закінченні перехідного періоду, який може тривати до трьох років.

Ці пропозиції не зачіпають громадян ЄС, вже живучи і працюючи у Великобританії - уряд каже, що їм має бути надано право подати заявку на "врегульований статус" після п'яти років законного жителів, хоча угоду про це поки ще не досягнуто вихід Великобританії з ЄС переговори.

Витік документі йдеться: "відверто кажучи, це означає, що слід вважати цінним для країни в цілому, Імміграція повинна принести користь не тільки самим мігрантам, але і зробити існуючі жителів краще".

Джерела повідомили Бі-бі-сі, що ці пропозиції були оновлені шість разів просочився документ був написаний в серпні і хоча загальні принципи в ньому вірні, то це ще буде обговорюватися Кабінетом Міністрів.

Лорд Грін, міграційної годинник група тиску, сказав: "ці пропозиції правильно зосередитися на низькокваліфікованої міграції і, таким чином може знизити чисту міграцію з ЄС на 100 000 в рік з плином часу".'Дуже жорсткі'

Ukip теж вітала пропозиції, заявивши, що вони повинні бути реалізовані "без обману" - але лейборист Іветт Купер сказав, що вони, здавалося, летять в обличчя прихильність міністра внутрішніх Ембер Радд на початку цього літа, щоб проконсультуватися за вихід Великобританії імміграційної системи.

У профспілці сказали "задні плани конверт" б "створюють тіньову економіку, стимулюючи погані боси експлуатувати мігрантів і підрізати пристойні роботодавці пропонують хороші вакансії".

Лідер ліберал-дем сер Вінс кейбл заявив Тереза Мей придушила "до дев'яти, повідомляє" показує імміграції не потрапив зарплати або робочі місця працюючих людей у Великобританії, коли вона була вдома секретаря задоволенні позовних вимог відмовлено на Даунінг-Стріт.

Міністр Італії у справах Європи Сандро Gozi, охарактеризував ці пропозиції як "дуже жорсткими і неприйнятними".

Він повідомив новинний телеканал Бі-бі-сі, що це "неправильний напрямок в наш аналіз" і "ми не готові вести переговори в цьому напрямку".



Категория: Финансы