Дайсон не чекаючи ніякого вихід Великобританії інтернет


Опубликованно 19.09.2017 06:52

Дайсон не чекаючи ніякого вихід Великобританії інтернет

Гетті Зображень

Залишити служака сер Джеймс Дайсон очікує, що Великобританія вийде з ЄС з ними не розібратися, і торгівлю в замовчуванням на правила Світової організації торгівлі і тарифів.

Сер Джеймс, який заснував інженерну фірму Дайсон, розповів BBC, такий механізм дозволить "образити європейців більше, ніж англійців".

Вихід Великобританії невизначеність-це можливість для фірм, щоб налагодити зв'язки з швидкозростаючою економікою, сер Джеймс сказав.

Однак, Джон Льюїс заявив, квартал і місяць невизначеності вдаривши по економіці Великобританії.'Ні один ринок'

Сер Джеймс сказав сьогодні в програмі Бі-бі-сі, що Дайсон, який став знаменитим завдяки своїм інноваційним пилососи, вже платить за тарифами ВТО в Європі ", і це не заважало нам взагалі - ми одна з найбільш швидкозростаючих компаній в Європі".

Він сказав, що бізнес не потрібен перехідний період, щоб відокремитися від єдиного європейського ринку, він сказав, що термін "єдиний ринок" був "абсолютно неправий".

Квартал і місяць: все, що вам потрібно знати

Вихід Великобританії: 'Великобританія скоро пошкодую, що залишаю ЄС

Рінго Старр говорить вам про вихід Великобританії'

"Це серія різних ринках, з різними мовами, з різними маркетинг потрібні різні закони.... це насправді дуже складний і розбиті ринку", - сказав він.

Сер Джеймс додав, що "бізнес-це невизначеність".

"Завжди існує невизначеність у бізнесі, про валютних курсів, умови на ринках, стихійних лих...

"Я думаю, що невизначеність-це можливість, а можливість тут насправді, що весь інший світ зростає з набагато більшою швидкістю, ніж у Європі, тому можливість експортувати в інший світ і заробити на цьому", - сказав він.Парламентські дебати

Тим не менш, сказав голова Джон Льюїс Партнершип, сер Чарлі Мейфілд, то сьогодні програми в тому, що фунт і ділова впевненість була збита квартал і місяць голосування.

"Ми не повинні віддаватися ілюзіям, квартал і місяць впливає на економіку, не питання. Це однаково для всіх, і основні ефекти стерлінгів і довіри.

"Невизначеність є одним з наслідків цього, і звичайно, підприємства не люблять невизначеність, оскільки це робить його важко планувати на майбутнє.

Він закликав до "серйозної парламентської дискусії, щоб з'ясувати, що це за квартал і місяць ми збираємося в інтересах країни і економіки".'Дайсон ступеня'

Коментарі, сер Джеймс прийшов у 33 магістрантів почала вчитися в Інституті Дайсон техніки і технології.

Студент інженери приступили чотири роки ступінь, в якій вони будуть вчитися вчені та інженери Дайсона, який навчить поряд з ученими з Університету Уоріка.

Міністр у справах університетів і Джо Джонсон кинув виклик сер Джеймс 18 місяців тому, щоб допомогти навчити інженерів у Великобританії.

Сер Джеймс сказав: "це відмінна можливість, і я думаю, великий крок вперед на шляху, що вища освіта надає.

"Ми платимо такі люди, вони отримують близько 40 днів у році більше навчального часу, ніж ви отримаєте в університеті, плюс в тому, що вони працюють з деякими з кращих вчених та інженерів у світі".



Категория: Финансы