Міжнародні візити до нас осінь


Опубликованно 20.09.2017 15:27

Міжнародні візити до нас осінь

Гетті Зображень

Кількість міжнародних туристів у США впав на 4% в перші три місяці 2017 року, з Близького Сходу, показуючи деякі з найбільш різких падінь.

Падіння сталося після попередження від туріндустрії про негативні наслідки посилення обмежень на поїздки від адміністрації Трампа.

США оголосили про нових візових обмежень для шести переважно мусульманські країни і ноутбуки заборонили на деяких рейсах на початку цього року.

Вона перевернула ноутбук політиці в липні.

Міністерство торгівлі США в четвер захистив запису адміністрації, вказуючи на збільшення транспортних витрат, які зросли на 3% рік-на-рік у першому півріччі 2017 року.

"Це доводить, що міжнародні мандрівники знають, що удосконалення безпеки, запропонований адміністрацією Трамп набагато більш важливим, ніж обробка незручностей від них", - заявив секретар Міністерства торгівлі Уілбур заявив Росс.Спад козир?

Кількість міжнародних туристів у США неухильно зростає з 2009 року, досягнувши в 2015 році на 77,5 млн., повідомили в Національному бюро подорожей і туризму .

Відвідування впали в 2016 році 2.4%, з Канадою та обліку Мексиці більше половини мандрівників.

У перші три місяці 2017 року, близько 15,8 мільйона чоловік відвідали США з-за кордону, що на 4% рік-на-рік, - повідомили в представництві.

Число туристів з Канади збільшилася на 5% рік-на-рік до 4,6 млн. протягом кварталу.

Але відвідування наступні чотири великі туристичні ринки - Мексика, Великобританія, Японія і Німеччина - були в січні-березні.

Кількість туристів з Мексики впав на 7,1% до 3,9 мільйона.

Відвідування Великобританії ковзнув 15.5% до близько 774,800 і кількість японських туристів послизнувся 2,1% до 884,900.

Кількість німецьких туристів скоротилася майже на 12% до близько 360 000 осіб.

Загальне число європейських відвідувачів знизилася на 10% до 2,6 млн. чоловік.

Кількість відвідувачів з країн Близького Сходу впали на 25% рік-на-рік до 204,000.

Спад козир? Індустрія туризму США побоюється спаду

Що президент Трамп сказав про Вашій країні?

Аналітики попереджали, що політика Трамп адміністрації хворіли подорожі, в той час як опитування показують думка США погіршилися.

США були єдиною країною серед основних напрямків, де далекомагістральних замовлень знизився у першій половині року, ForwardKeys повідомили в червні.

Емірати скоротили свої маршрути в США, посилаючись на меншу кількість пасажирів за новими правилами.

Але президент Emirates Тім Кларк заявив у цьому місяці авіакомпанія може відновити деякі з маршрутів його в найближчі шість-дев'ять місяців.



Категория: Финансы