«Безмежний» Xiaomi Mi Mix 2 дебютує за день до анонсу iPhone 8


Опубликованно 21.09.2017 06:39

«Безмежний» Xiaomi Mi Mix 2 дебютує за день до анонсу iPhone 8

Xiaomi визначилася з датою анонсу безрамочного смартфона Mi Mix 2, про який ходило стільки чуток. Спадкоємець торішнього Xiaomi Mi Mix представлять публіці вже 11 вересня, а опублікований тизер з обрисами майбутнього гаджета підтверджує чутки про зміни в дизайні.

Xiaomi визначилася з датою анонсу безрамочного смартфона Mi Mix 2, про який ходило стільки чуток. Спадкоємець торішнього Xiaomi Mi Mix представлять публіці вже 11 вересня, а опублікований тизер з обрисами майбутнього гаджета підтверджує чутки про зміни в дизайні. Чого чекати?

Модель першого покоління отримала 6.4-дюймовий дисплей зі співвідношенням сторін 17:9, а Xiaomi Mi Mix 2 інсайдери приписують більш витягнутий екран 18:9 (або 2:1) із зменшеною діагоналлю близько 6 дюймів, щоб апарат було зручніше тримати однією рукою. Компанія продовжує співпрацю з французьким дизайнером Філіпом Старком, який нещодавно опублікував відео концепту Mi Mix 2. Ймовірно, у комерційної версії смартфона рамки виявляться трохи більше, але почекаємо офіційної прем'єри.

За чутками, Xiaomi Mi Mix 2 отримає флагманський процесор Snapdraogn 835 і 6 ГБ оперативної пам'яті, а для розблокування буде використовуватися система розпізнавання осіб. Ціна пристрою може перевищити $600, хоча це тільки припущення.

На наступний день після анонса Xiaomi Mi Mix 2 компанія Apple проведе свою традиційну осінню презентацію новинок, на якій буде представлений iPhone 8 з екраном «від краю до краю».  

Джерело: Xiaomi



Категория: Hi-Tech