Названа дата презентації бюджетника Meizu M6


Опубликованно 21.09.2017 06:39

Названа дата презентації бюджетника Meizu M6

Кілька днів тому в мережу потрапили шпигунські знімки смартфона Meizu M6, а тепер компанія почала розсилати запрошення на дебют моделі. Прем'єра нового бюджетника відбудеться вже через тиждень, 20 вересня.

Кілька днів тому в мережу потрапили шпигунські знімки смартфона Meizu M6, а тепер компанія почала розсилати запрошення на дебют моделі. Прем'єра нового бюджетника відбудеться вже через тиждень, 20 вересня. Чого чекати?

Попередні характеристики Meizu M6, на жаль, не вселяють оптимізму. За чутками, апарат отримає 5.2-дюймовий HD-дисплей, восьмиядерний процесор MediaTek MT6750, який використовувався ще в Meizu M3, 3 ГБ оперативної пам'яті і 32 ГБ вбудованої. Фактично це модифікація Meizu M5 в металевому корпусі. Після Meizu M6 Note з подвійною камерою і потужним чіпсетом Snapdragon 625 тут нема на що дивитися.

Чому стандартна модель Note-версія так відрізняються? Нещодавно глава підрозділу Blue Charm Нан Чи (Li Nan) розповів в інтерв'ю, що вони будуть розвивати чотири лінійки. Основний буде Blue Charm Note, а все, що не ввійде в флагманську X-серію і молодіжну E-серію, — це пристрої початкового рівня без вишукувань. До них відноситься і прийдешній Meizu M6.

У коробку з запрошенням Meizu поклала пару кросівок, але що компанія хотіла сказати цим — невідомо. Презентація 20 вересня розпочнеться о 10.00 за нашого часу. Разом з новим смартфоном будуть представлені портативні акумулятори з двостороннім швидкої зарядкою.

 

 

 

 

   

 

Джерело: Meizu



Категория: Hi-Tech