Soccerex 2017: трансляція революція буде транслюватися


Опубликованно 22.09.2017 03:13

Soccerex 2017: трансляція революція буде транслюватися

Гетті Зображень

Зміни відбуваються постійно і поза футбольним полем, і технологічний прогрес означає, що шанувальники скоро можуть дивитися більш інтуїтивним гравців через більш мобільною середовища канали.

22-го Soccerex футбол фінансів повертає подія в Манчестер у ці вихідні у свій останній рік в якості приймаючої - обговорюємо все від того, хто буде показувати майбутні дії, як топ-зірки в майбутньому буде психічно матч з кондиціонером.

Є зміни навколо себе форумі. Не тільки це подія готовий переїхати в інше місто у наступному році, це також перший без засновника Данкан ридай, як її рушійною силою після його смерті минулої осені.

І ридай, як Новатор, будуть дуже зацікавлені в продовженні футбольний марш в нову цифрову епоху.

"Технології продовжують з'являтися, як велика частина бізнес-футболу", - каже Soccerex Девід Райт.

"Це великий фактор на прямий технології і медіа стороні, де дезінтегратори допомагають змінити культуру перегляду. Тактику "Реала" для глобального цифрового панування Дивитися футбол на ТБ-не чорно-білий питання Уейн Руні відгук на історію Facebook

"Соціальні медіа теж змінюється, як вентилятори споживають футбол, і змінюючи структуру мовлення.

"Звички змінюються і більше клієнтів переходять в онлайн, щоб дивитися футбол."В прямому ефірі

У Великобританії нещодавно повідомлялося, що небо зазнали зниження на 14% глядацької аудиторії, а також зафіксували зростання 31% у прийнятті його онлайн Скай послуг і тепер телевізор.

Дійсно, є дискусія в спортивній індустрії в даний час за участю мовників, правовласників і соціальних медіа-експертів про величині і напрямку прав при цьому порушується ринку.

Гетті Зображень

Наприклад, за повідомленнями, Amazon прем'єр закріпив за собою права на трансляцію майже всі елітні тенісні турніри у чоловіків, за винятком чотирьох турнірів Великого шолома, з цифрового гіганта домігшись права Великобританії в рамках світового туру АТП з неба.

Це буде другий великий Амазонки відео-ТБ-спортивне інтернет-права в цьому році, після його зв'язку з Національної футбольної ліги трансляція 10 четвер-ніч "Американський футбол" в США в цьому місяці.

І він має права на пряму аудіо-трансляцію футбольної Бундесліги коментарями в Німеччині, доступний через Амазон музичний сервіс.

Гетті Зображень

Між тим, Facebook також прагне встановити більш глибокі цифрового і потокового відносини з футбольними клубами, вболівальниками, так і для правовласників.

Соціальний медіа-гігант в минулому році послухати МЮ Вейн Руні в Евертон характеристику матч безкоштовно. Він також у прямому ефірі матчі минулого сезону в Іспанії Ла Ліга.

І в США, де його вже кинулися головної футбольної ліги (МЛС) ігри, соціальні мережі будуть у цьому місяці покаже у прямому ефірі матчі Ліги чемпіонів у рамках партнерства з компанією Fox спорту.'Червоний і синій'

"Поточний стан потоку створення проблем і можливостей для всіх правовласників і медіакомпаній брати участь", - говорить г-н Райт.

"Багато компаній хочуть стати життєздатним претенденти на більш встановлених медіа-платформ. Прав Прем'єр-Ліги виставили на аукціон ще раніше, ніж ми думаємо. Як Sky або BT ставку, або вхідний Челленджер, таких як Amazon чи ще хто-то в повітрі".

Він додає: "якщо Amazon або Apple, наприклад, вирішив брати участь у конкурсі, вони будуть використовувати свої технічні знання, щоб зробити його роботу.

Гетті Зображень

"Є технології, щоб доставити його через потокове інтернет, або через смарт-телевізори. Також варто пам'ятати, що БТ не було спортивних каналів, поки вони не зробили свій перший інтернет-права, так що ці речі можуть бути швидко обернувся.

"Це нова технологія, яка дозволяє всі ці нові працівники для роботи. Люди хочуть зануритися в і змісту, і вони хочуть багато."

Мова йде як репортаж з стратегії консультантів ОК і каже, що до $ 1 млрд із загальної прибутку у Великобританії трансляція галузі може опинитися під загрозою через появу конкурентів, таких як Amazon і Facebook.

І говорить г-н Райт, що зміни соціальних медіа не тільки в зриві мовлення, але і маркетингу.

ArsenalFanTV/Ютуб

"Історично склалося, що бренд прагне розширити коло спілкування, можливо, пішов з гравцем, щоб схвалити ваш продукт, або пішли з ТВ-реклами", - говорить він.

"Зараз є і інші люди на YouTube, які можуть мати багато більше уваги, ніж телебачення. І вони мають надійний повітряний і репутацію, але більше каналів може здатися більш корпоративної.

"Те, що ми бачимо в маркетинговий аспект у футболі ці користувача генеруються канали".

Наприклад, один з найпопулярніших каналів, прибічником, прихильником Арсенал ТБ, несе реклама для букмекерської контори ladbrokes.'Поле зору'

Між тим технологія продовжує розвиватися і в інших частинах промисловості, в тому числі традиційних областях, таких як маркетинг, продажі квитків та спонсорства.

Однак, це здоров'я, фітнес і продуктивність, де деякі з найбільш цікавих нововведень не відбувається.

Гетті Зображень

Наприклад, фірми шукають способи, щоб допомогти футболістам поліпшити їх "поле зору" - їх здатність прогнозувати, оперативно реагувати та приймати правильні рішення на високій швидкості.

Використовуючи технологію, розробляє методики зламати "зір" на окремі компоненти, такі як: периферійний зір, час реакції очі, і розпізнавання образів, що дозволить підвищити продуктивність гравця.

Техніка, яка дозволяє гравцям підвищити фітнес і уникнути травм також будуть обговорюватися як Soccerex, який планується участь 3000 делегатів, 450 клубів, 700 власників спортивних прав, і 170 експонентів.'Жахливий сюрприз'

Як вже згадувалося, засновником Данкан ридай, 62, помер у вересні минулого року.

Син колишнього Лідс і в збірну Англії, він придумав ідею для події після відвідування музичного заходу, і розуміючи, що він може зробити те ж саме для футболу.

Перша конференція була проведена в 1996 році на стадіоні "Уемблі", і з тих пір провів у Парижі, Лос-Анджелесі, Дубаї, Йоганнесбурзі, Ріо, а також в Манчестері.

Гетті Зображень

"Його смерть була великим ударом, жахливий сюрприз, для нас втратити хлопця, який мав видіння, і привід, щоб побудувати бізнес", - говорить г-н Райт.

"Останнє, що його дружина Рита і голова Тоні Мартін хотів було зупинити те, що ми робимо. Це була його пристрасть і прихильність, яка склалася на конференції і взяв його по всьому світу.

"Найбільш позитивним моментом для нас є те, що його спадщина триває, і ми повертаємося в Манчестер у цьому році Soccerex."



Категория: Финансы