Фото «безрамочного» смартфона Huawei: молодший брат Mate 10?


Опубликованно 23.09.2017 21:13

Фото «безрамочного» смартфона Huawei: молодший брат Mate 10?

Великий флагман Huawei Mate 10 стане першим смартфоном компанії з безрамковий дизайном, хоча і не єдиним в лінійці цього року. На сайті китайського регулятора TENAA з'явилася цікава модель з індексом RNE-AL00, яка також отримала великий екран із співвідношенням сторін 18:9.

Великий флагман Huawei Mate 10 стане першим смартфоном компанії з безрамковий дизайном, хоча і не єдиним в лінійці цього року. На сайті китайського регулятора TENAA з'явилася цікава модель з індексом RNE-AL00, яка також отримала великий екран із співвідношенням сторін 18:9. За останньою модою

Майже всю фронтальну панель нового смартфона займає 5.9-дюймовий екран з роздільною здатністю 2160x1080 точок. Серцем новинки став восьмиядернй процесор з тактовою частотою 2.36 ГГц — це точно не новий Kirin 970, а під опис підходить попередник його Kirin 960 і більш вірогідний середнячок Kirin 659, як в Huawei Nova 2. Оперативної пам'яті 4 ГБ, вбудованою — 64 ГБ з можливістю розширення картою microSD об'ємом до 256 ГБ.

На основний подвійної камери смартфона немає шильдика Leica, тому що в пристрої використовується більш проста система з основним 16-мегапіксельним і другим 2-мегапіксельним модулем. Фронтальна камера теж складається з двох модулів: до першого на 13 мегапікселів і допоміжного на 2 мегапікселі. Ємність акумулятора становить 3240 маг. Сканер відбитків пальців розташований на задній панелі металевого корпусу. По дизайну апарат трохи нагадує Honor 8 Pro. Коли чекати?

Презентація топового Huawei Mate 10 відбудеться 16 жовтня в Мюнхені. Можливо, спрощена модель буде представлена на тому ж заході як Mate 10 Lite (хоча з урахуванням повної плутанини в назвах пристроїв виробника, робити якісь прогнози- невдячна справа).

Джерело: MyDrivers.com



Категория: Hi-Tech