Xiaomi Chiron отримає Snapdragon 835 і 6 ГБ ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті


Опубликованно 26.09.2017 01:39

Xiaomi Chiron отримає Snapdragon 835 і 6 ГБ ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті

В базі даних популярного бенчмарка GFXbench з'явився неанонсований смартфон під назвою Xiaomi Chiron. До недавнього часу вважалося, що під цією назвою ховається вже представлений безрамочник Xiaomi Mi Mix 2, але свіжі дані бенчмарку повідомляють, що це зовсім інший апарат.

В базі даних популярного бенчмарка GFXbench з'явився неанонсований смартфон під назвою Xiaomi Chiron. До недавнього часу вважалося, що під цією назвою ховається вже представлений безрамочник Xiaomi Mi Mix 2, але свіжі дані бенчмарку повідомляють, що це зовсім інший апарат. Що розповіли

Xiaomi Chiron оснащений NFC-модулем, Full HD-екраном на 5,6 дюймів, топовим процесором Snapdragon 835, 6 гігабайтами оперативної пам'яті і 256 гігабайтами вбудованої пам'яті. Основна подвійна камера отримала датчики на 12 мегапікселів і здатна знімати 4К-відео. Фронтальна камера оснащена 5-мегапіксельним модулем. Управляє пристроєм свіжа ОС Android 7.1.1 Nougat з оболонкою MIUI зверху. Про дату виходу і ціну новинки поки нічого невідомо.

Джерело: GFXbench



Категория: Hi-Tech