Як довго зможе учень продовжити?


Опубликованно 28.09.2017 23:03

Як довго зможе учень продовжити?

13-я серія учень починається на наступному тижні, більш ніж через десять років після шоу запустили на Бі-бі-сі два. Він залишається дуже популярним, але скільки життя серії залишилося?

Швидше за все, ви, напевно, ніколи не дивився на німецькій мові учня.

Або іспанської. Або фінська, турецький, голландський, бельгійський або норвезькі.

Всі вони існували, більшість з них в середині нульових, коли Формат був на своєму піку, але майже всі були згорнуті.

У Великобританії, однак, показують незмінно залишається популярним. Фінали останніх трьох сезонів всіх зібрав більше семи мільйонів глядачів, згідно з рейтингами тіла Барб.

"Це через нас трьох," жарти Господа цукру, маючи на увазі себе і подільників Каррен Бреді і Клод Littner.

Щоб бути справедливим, він не помилився - особистостей є ключовою частиною шоу, і Господь цукром не показує ніяких ознак бажання упакувати його найближчим часом.

"Я дуже радий продовжувати робити це", - говорить він, відповідаючи на запитання Бі-бі-сі.

"Наскільки мені відомо, я маю намір це зробити, перш ніж вони посадили мене в домовину."

Він продовжує: "я думаю, ми всі пишаємося абсолютно реально. Ви на нього не посилаєтеся на інших ринках - у нас все це відбувається, і ми зберегли його, тому що він є життя, і ми захоплені бренду.

"Ми впевнені, що це не просто гарна розвага, але насправді забезпечує правильне повідомлення.

"Але, звичайно, рішення для нової серії залишається і завжди залишався з Бі-бі-сі. Ми готові і чекаємо, але до Бі-бі-сі, щоб вирішити, чи хочуть вони продовжувати."

Ну, ми попросили Бі-бі-сі, який сказав: "учень-це сильно любила одного шоу Бі-бі-сі, і ми прагнемо до нього на канал. Оголошення про майбутнє серії будуть зроблені в належний час".Майбутній генеральний директор?

Лорд цукор також відточені на одному з ключових аспектів Британської версії шоу, що він думає, що дав йому нове життя.

"Ми змінили Формат після серії шість, для одного з бізнесу з людей", - пояснив він.

Перші кілька серій серіалу бачив учень найняв Лорд цукру, щоб працювати в його компанії, але зараз він інвестує ?250,000 у бізнес-ідеї переможця.

"Що стало абсолютним успіхом, наскільки я можу судити", - сказав він.

"Ви бачите [переможців], всі вони заробляють гроші, і для мене це дуже хвилююче насправді починати з низового рівня."

(Він має на увазі мініатюрні появи в першому епізоді нової серії від Рікі Мартіна, Лія Тоттон, Марк Райт, Алана Спенсера і тому Pellereau, хто пояснити кандидатам, що перемога в шоу не за них).

Лорд цукор раніше припустив, що Бі-бі-сі повинні транслювати спін-офф шоу орієнтуючись на переможців, але у вівторок заявив: "є проблеми з її виконанням, то при просуванні бізнесу або щось подібне, що означає Бі-бі-сі може зробити це."

Не один, щоб ухилятися від його укладення, по суті, нічого, Господь цукор продовжував ділитися своїми думками про те, що він буде робити, якщо він був генеральним директором Бі-бі-сі.

"У мене було багато думок про Бі-бі-сі. Вони багато організації, ми платимо ?12 в місяць, і коли ви порівняєте це з іншими речами Ви платите за телефон, інтернет, супутникове телебачення або щось, значення, яке ви отримаєте на Бі-бі-сі величезні", - сказав він.

Схоже, він не буде проти того, щоб стати ГД, вірно?

"Проблема..."

Ой, почекай.

"Проблема в тому, що надто багато політики йде, щоб придушити їх в витратити трохи грошей, тому що це завжди, 'О, це ж гроші ліцензії платники збору".

"Що це призводить до втрати платоспроможності буде ціна за програми, такі як голос або печуть, і я думаю, що це неправильно".

Він продовжує: "руки зв'язані внутрішньо, тому що люди бояться витрачати гроші. Тепер, сказавши, що, якщо я очолював Бі-бі-сі, я б знайшов ці гроші.

"І єдиний спосіб знайти ці гроші, щоб позбутися від деяких з грошей, які я хотів би розглянути, щоб бути витрачені даремно в організації.

"Але я дійсно відчуваю для Бі-бі-сі, тому що ви придумуєте програму, а потім ще хто-небудь вкраде його у вас, і Ви не можете конкурувати, тому що ваші руки зв'язані з-за політики.

"А в тебе якийсь ідіот в парламенті стогони про кінець і великий сер Брюс Форсайт, наприклад, його день народження Торт сплачені гроші ліцензії платників зборів, і, що абсолютно обурливо.

"Так мені не хотілося на роботу? Ну я не проти, але я дуже сумніваюся, чи будуть вони давати він до мене, - сміється він, "тому що той, хто дав його мені в підсумку без роботи."

Напередодні Нового провітрювання серія в наступну середу, Господь цукром планує виступити на доброго ранку Великобританія зі своєю давньою немезіди Пірс Морган.

"Так, я візьму з собою боксерські рукавички готовий", - пожартував він.

"[Пірс] не перестане говорити про те, як він виграв тепер американський учень, це так нудно.

"Ви можете ознайомитися з Сюзанна Рід позіхаю кожен раз, коли він приносить його, і кожен раз, коли він згадує, що хороший друг він [Президент] Трамп, який, до речі, не говорив з ним з тих пір, як він виграв вибори".

Eeesh. Ймовірно, хороша ідея, щоб запастися попкорном за це.

Учень починається в середу 4 жовтня в 21:00 BST на Бі-бі-сі один.

Слідуйте за нами на Facebook, Twitter @BBCNewsEnts, або на Instagram в bbcnewsents. Якщо у вас є історія пропозицію по електронній пошті entertainment.news@bbc.co.uk.



Категория: Финансы