Авіакомпанія Ryanair є пілотний дефіцит?


Опубликованно 30.09.2017 01:00

Авіакомпанія Ryanair є пілотний дефіцит?

Гетті Зображень

Таке Ryanair вистачає пілотів? Це дуже важливе питання.

Це може допомогти пояснити, чому 400,000 пасажирів Ryanair є рейси, які були скасовані протягом найближчих декількох тижнів.

Але важко дати пряму відповідь.

Бос компанії Майкл о'лірі, впевнений, що вони не мають експериментального недоліку. Він каже, скасування вниз зганьбитися зі святом ротас, в поєднанні з поганою погодою і управління повітряним рухом, затримок і ударів.

Але у мене зовсім інше Повідомлення з декількох колишніх і діючих пілотів авіакомпанії Ryanair, який однаково різкими, що відсутність пілотів теж винен.

Деякі з цих людей сказав мені, що вони ризикують своєї роботи, спілкуючись із ЗМІ.

Принаймні, два використовував слово "натовпом", щоб описати номерів, що виходять прямо зараз. Є плавучий ринок для пілотів, оскільки авіакомпанії, такі як норвезька і Jet2 розширюються. Ми знаємо 140 пілотів авіакомпанії Ryanair пройшли в Норвегії в цьому році. Jet2 не дадуть нам номер.'Використовували в якості Козлів відпущення'

Один пілот розповідав, що під час нещодавньої кампанії з набору кадрів для іншою авіакомпанією, 32 з 40 осіб, взяли на були від Ryanair.

Я чув: "пілоти дійсно дратує звинувачують за свята". Вони відчувають, що вони використовувалися в якості Козлів відпущення для цих відмін.

Всі вони були впевнені, що проблеми були "з власної вини", тому що люди йдуть швидше, ніж вони можуть замінити їх". І навчальних програм для пілотів "тижнів, навіть місяців" в боргах, так що "кадети не тренувався".

Гетті Зображень

Багато інструктори "пішли, в результаті чого крайня розруха".

Я запитав авіакомпанії Ryanair, якщо їх навчального відділення був недоукомплектований і вони сказали, що це "неправда".

Цей коментар від одного пілота підводить підсумок, що більшість кажуть мені.

"Це питання є одним з крюинга, крюїнг і тільки. Жодна компанія планує впровадити систему залишити, що робить їх вкрай затребуваними під час пікового періоду. У авіакомпанії Ryanair було досить пілотів, це не було б проблемою. Проте нестача пілотів була оголюється для всіх, щоб бачити". Авіакомпанія Ryanair публікує повний список відмін Свято Ryanair і 'катастрофа' Авіакомпанія Ryanair: що робити, якщо мій рейс скасовано?

Інший сказав: "дивно, люди, які тут працюють, сміються, тому що це, нарешті, все виходить".

Деякі говорили про "токсичних" атмосфера і як вони відчували себе "недооціненими".

Компанія пропонує ?12,000 бонус до капітанам, які залишаються до кінця жовтня 2018 року. Але є злість на ниточки.

Ви повинні летіти 800 годин протягом року роботи додаткові дні, ви можете не брати більше чотирьох днів' лікарняний і так далі. Вони кажуть мені, що це висока планка, щоб претендувати.

Гетті Зображень

Люди, яких я говорив, сказав, що Ryanair опинився в гарній компанії приєднатися до молодому пілоту, тому що вони змушують вас капітан швидко.

Але після того, як ви отримали досвід, ви можете отримати набагато кращу і більш безпечну роботу в іншому місці, особливо зараз. І це саме те, що вони роблять.

Мені, розмовляючи з цими пілотами, він відчував, як розплата.Сокиру, щоб розмолоти

Все це з'явилося більше десятка співробітників, але це 4,200 пілотів. Всі вони зв'язалися зі мною, тому що вони хотіли висловити своє невдоволення і у них було достатньо свого роботодавця.

Так вони сокирою. І всі вони визнали, що вони отримали хорошу, добре оплачувану роботу в порівнянні з багатьма. Ніхто не змушує їх працювати в компанії Ryanair.

Компанія не могла бути вчора зрозуміліше. Коли я запитав, якщо нестача пілотів була посилює проблему, вони мені сказали: "це неправда. Ці відміни не є наслідком нестача пілотів".

Але персонал, який я говорив на загальний незгоду. Насправді, відмова компанії розлютило їх так багато, що вони вирішили увійти в контакт.

Один попередив, що ця проблема може знову ззаду до наступного літа, тому що це займає три місяці для експериментальної роботи їх увагу на інший авіакомпанією і ще три місяці, щоб навчити їх. Тому Ви не можете просто використовувати навантаження льотчиків в короткі терміни.

"Єдиний спосіб зупинити це відбувається за компанію, щоб вам краще тримати своїх співробітників", - сказав один.

Ви постраждали від скасування рейсів авіакомпанії Ryanair? Ти пілот працює для Ryanair? Дайте нам знати про ваш досвід. Електронної пошти haveyoursay@bbc.co.uk з вашими історіями.

Будь ласка, вкажіть контактний телефон, якщо ви готові говорити з журналістом Бі-бі-сі. Ви також можете зв'язатися з нами за наступними способами: У whatsapp: +44 7525 900971 Надсилайте фотографії/відео yourpics@bbc.co.uk Завантажити свої фотографії / відео тут Твіт: @BBC_HaveYourSay Відправити SMS або MMS 61124 або +44 7624 800 100



Категория: Финансы