Meizu M6 здався на фото з двох сторін


Опубликованно 01.10.2017 02:39

Meizu M6 здався на фото з двох сторін

Слідом за першими фотографіями бюджетника Meizu M6 в мережу потрапила ще пара знімків, на яких показана не тільки фронтальна панель, але і тильна частина корпусу.

Слідом за першими фотографіями бюджетника Meizu M6 в мережу потрапила ще пара знімків, на яких показана не тільки фронтальна панель, але і тильна частина корпусу. Що тут у нас?

У плані характеристик нова модель не сильно відрізняється від минулорічного Meizu M5, змінився тільки дизайн. На задній панелі з'явилися смужки, за формою нагадують розподільники антен в металевих флагманах Meizu. Перші чутки повідомляли про металевому корпусі, але це може виявитися всього лише імітацією, як в Xiaomi Redmi Note 5A. Спереду апарат складно відрізнити від інших моделей виробника.

Як очікується, Meizu M6 отримає 5.2-дюймовий дисплей, восьмиядерний процесор MediaTek MT6750T, 3 гігабайти оперативної і 32 гігабайти вбудованої пам'яті. Деякі джерела додають, що на внутрішньому ринку може з'явитися більш скромна версія з чотирьохядерним чіпсетом Spreadtrum SC9830. Він використовувався в деяких модифікаціях Samsung Galaxy J3 (2016). Нічого спільного з Meizu M6 Note. Коли анонс?

Китайська презентація новинки відбудеться вже 20 вересня. Meizu вже розіслала запрошення, а крім смартфона на заході будуть представлені портативні акумулятори з швидкою зарядкою.

Джерело: MyDrivers.com



Категория: Hi-Tech