Чарлі Stillitano: американський футбол 'гравця' ви ніколи не чули


Опубликованно 04.10.2017 18:52

Чарлі Stillitano: американський футбол 'гравця' ви ніколи не чули

Гетті Зображень

Футбол нам промоутер Чарлі Stillitano був названий багато речей в останні 18 місяців або близько того - з "кардинала" та "могул" серед більш схвально опису кипучої Нью-Йорка.

З іншого боку, за його очевидне припущення про те, що Європейська супер Ліга може бути ідея варто говорити про те, що він був названий "хлопчиком плаката для жадібності" і навіть "корпоративний Гоблін".

Stillitano є виконавчим головою відповідних видів спорту, який організовує Міжнародний Кубок чемпіонів-щорічний літній турнір, що проводиться в основному в США, хоча інші країни теж приймуть матчі - з участю провідних футбольних клубів в світі.

Але це було для організації зустрічі керівників з Манчестер Юнайтед, Манчестер Сіті, Ліверпуль, Арсенал і Челсі - там, де вони обговорили можливість реструктуризації Ліги Чемпіонів - що він опинився на лінії вогню. Як перед початком сезону став лічильник грошей Чоловік бос Юнайтед проти Європейської Суперліги 'Ненавмисного протиріччя'

"Не було наміру наші [відповідні] не могли бути виправданням для створення Європейської Суперліги, що не було такого наміру", - говорить він.

"Я ніколи не виступаю за закритий магазин Ліга Чемпіонів або будь-яких закриті Ліги Європи. Я знаю, це звучить кліше, але я був неправильно процитували, або, скоріше, було поставлено питання про те, чи буде закритий ліг ніколи не може працювати.

Гетті Зображень

"І в деяких обставинах вони можуть подивитися на НФЛ Американський футбол, один з найуспішніших ліг у світі. Але я знаю, що закриті Ліги анафемі в Європі".

Цей 57-річний каже, що вперше з'явилися дискусії про формат європейського футболу, тому що клуби прийшли до нього і запитали, якщо Кубок чемпіонів може стати більше, ніж просто передсезонних подія, і необхідно поставити на більш офіційний лад.

Гетті Зображень

"Так робили більше, як реакція на команди наближається до нас", - говорить він. "Ми викликали ненавмисно перемішати. А клуби досі приходять до нас.

"У будь-якому випадку, великі європейські клуби скоротили нові комерційні та спортивні пропозиції, включаючи зміни в УЄФА з Лігою чемпіонів", - додає він, посилаючись на інтернет, де великі країни, такі як Англія гарантовано більше місця.'Величезний неосвоєний ринок'

Партнер Stillitano в Міжнародному Кубку чемпіонів в США мільярдер і власник команди американського футболу "Майамі Долфінс" Стівеном Россом.

Дійсно, він говорить, що це відсутність Росса традиційного футболу фону, що дозволило йому зібрати воєдино деякі з найбільших Кубка чемпіонів.

Гетті Зображень

"Ми посредничали велика гра, Реал-Барселона Класіко, в Майамі цього літа", - говорить він. "Стів Росс має ту перевагу, не будучи масовим футбольного шанувальника, тому він просто сказав 'поїхали', навіть без обліку не представляється можливим.

"З самого початку містер Росс і його діловий партнер Метт Хіггінс міг побачити там щось було, величезний невикористаний футбольний ринок.

Гетті Зображень

"Кубок чемпіонів сидить в хорошій передсезонної нішу. Це дає нам можливість володіти місяці до початку сезону, і побудувати життєздатний бізнес.

"Ми вам показати кращих гравців в світі, і вони можуть виконувати в спокійній обстановці без тиску матчі регулярного чемпіонату. Це дозволяє командам побудувати для свого сезону".'Залучення нових уболівальників

Турнір тільки що завершився п'ятий рік, Росс інвестувати приблизно 100 мільйонів доларів за період з 2013 року.

"Ми робимо гроші, ми звернулися у фінансовий кут, я думаю, що інвестиції окупилися", - говорить Stillitano.

Гетті Зображень

"Я знаю, що це не Ліга Чемпіонів або ігор регулярного сезону. Але вболівальники люблять його і багато міст та клубів доживе до гри Кубка чемпіонів господаря.

"Ми допомагаємо виростити новий американський футбольний фанат. Найбільша натовп коли-небудь для гри Манчестер Юнайтед "Реал" цього літа був в Америці. Очевидно, ми маємо те, що зловив уяву американської спортивної громадськості".

Гетті Зображень/Халтон Профіль: Чарлі Stillitano

Син італійських батьків з Калабрії

Ріс, спостерігаючи за італійський і німецький футбол по кабельному ТБ

Вентилятор AC Мілан, улюблений гравець був 1970-х років зірка Джанні Рівера

Перша англійська гра: Лестер Сіті Астон Вілла в березні 1976 року

Директор стадіону гігантів в 1994 році на Чемпіонаті Світу

В 1996 році став генеральним менеджером команди МЛС Нью-Йорку/Нью-Джерсі фрагмент статті (пізніше ред Буллз)

Створена Світова серія чемпіонів ігор в США за участю провідних європейських команд, в 2000-х роках

Друзі з сером Алексом Фергюсоном і Жозе МоуріньюСупер маршрут чаша?

Stillitano каже, що наступний крок-зробити захід більш розважальної нерухомості.

"Ми побачили його в перший раз в Майамі з Класико", - говорить він. "У нас були легенди ігри, концерти, заходи для дітей. Це те, що ми хочемо розширити, зробити його цікавим днем, не просто матч. НФЛ супер Боул в даний час єдиною подією, яка отримує цю суміш правильно.

Гетті Зображень

"Наступна частина теж, щоб залучити більше міст, щоб взяти участь - Сінгапур-хороший приклад міста, який прийшов на борту з нами."

Ігри були проведені в Англії, Італії, Іспанії, Канади, Мексики і Китаю, говорить г-н Stillitano є інтерес в Аргентині, Бразилії, на Близькому Сході і в Південній Африці.

"Це добре для економіки приймаючих міст", - каже він. "Три чверті людей, які приїхали в Майамі-Класіко були з інших Штатів. І було 70000 у грі, і 40000 на тренуваннях."

Гетті Зображень

Отже, це сигнал до зростання, що Кубок чемпіонів дійсно дозріла для того, щоб стати частиною офіційного футбольного календаря?

"Різні люди володіють різними футбольного простору... але все змінюється", - говорить він. "Подивіться, як ФІФА вирішили, що вони хочуть захопити старий Міжконтинентальний Кубок, і переїхали до нього.

"Проте, ми збираємося перетворитися в щось більш офіційне? Я так не думаю".

Дворівнева система

А по темі змагань трансформируюсь у щось, Stillitano має остаточної удар для тих, хто звинуватив його у спробі створити замкнутий-магазин Європейської Ліги.

"Я думаю, ми вже в небезпеці створення закритої ліги, в рамках фінансового фейр-плей", - говорить він, посилаючись на правила УЄФА, які, як правило, маю на увазі клуби можуть витратити тільки те, що вони роблять, і навіть зламати.

Гетті Зображень

"Це означає, що є п'ять, шість, клуби, які є досить заможними, щоб домінувати в Лізі чемпіонів протягом найближчих 20 років - любить Парі Сен-Жермен, Манчестер Сіті, Барселона, Реал Мадрид, Баварія Мюнхен.

"Селтік або Аякс ніколи не виграти Кубок, а любить "Мілан", "Атлетіко", "Ювентус" та інші історичні імена приречені на майже другого рівня."

Він сміється: "але я той, хто отримав всі неприємності і критику!"



Категория: Финансы