Майже безрамковий Vivo V7+ отримав селфи-камеру на 24 МП


Опубликованно 05.10.2017 23:39

Майже безрамковий Vivo V7+ отримав селфи-камеру на 24 МП

Vivo представила на індійському ринку свій перший смартфон з безрамковий дизайном — Vivo V7+. І оскільки компанія продовжує робити ставку на селфи, новинці дісталася просунута фронтальна камера.

Vivo представила на індійському ринку свій перший смартфон з безрамковий дизайном — Vivo V7+. І оскільки компанія продовжує робити ставку на селфи, новинці дісталася просунута фронтальна камера. Коли ти в тренді

 

 

 

 

   

 

Vivo V7+ оснащений 5.99-дюймовим (округлимо до 6 дюймів) IPS-дисплеєм FullView з співвідношенням сторін 2:1 і роздільною здатністю 1440x720 пікселів. Він займає 84.4% площі лицьової панелі, прикритої склом Gorilla Glass 3. Процесор традиційно не топовий — восьмиядерний Snapdragon 450 з графікою Adreno 506 (на сайті Qualcomm заявлена тактова частота до 1.8 ГГц і 14-нанометровий техпроцес). Оперативної пам'яті 4 гб, вбудований накопичувач на 64 гігабайти. Підтримуються карти пам'яті microSD до 256 ГБ.

Над екраном розташувалася 24-мегапіксельна селфи-камера з діафрагмою f/2.0 і світлодіодним спалахом. З допомогою «покращувачів» можна змінити свою зовнішність до невпізнання. Задня 16-мегапіксельна камера підтримує фазовий автофокус.

Ємність акумулятора становить 3225 маг. Є сканер відбитків пальців, FM-радіо і двохдіапазонний Wi-Fi. За звук відповідає Hi-Fi чіп AK4376A. Подібно іншим китайським виробникам, Vivo ігнорує NFC. В якості операційної системи використовується Android 7.1 Nougat з оболонкою Funtouch OS 3.2. А коштує він скільки?

В Індії продажу Vivo V7+ стартують 15 вересня за ціною близько $344 — помітно дорожче LG Q6 з дисплеєм FullVision, хоча кореєць сильно поступається йому в плані характеристик. Шостий за величиною виробник смартфонів не звик демпінгувати і зберігає високі темпи зростання завдяки великій мережі роздрібних магазинів.

Джерело: Vivo



Категория: Hi-Tech