Китай закриття бірж Биткоинов


Опубликованно 08.10.2017 14:52

Китай закриття бірж Биткоинов

Гетті Зображень

Китай рухається вперед з планами, щоб закрити Биткоин-бірж в країні, починаючи з торгових майданчиків в ключових містах.

Всі Біткойн-бірж в Пекіні і Шанхаї було наказано представити плани щодо згортання їх діяльності на 20 вересня.

Рух слід за рішенням китайського ЦБ про заборону первинне розміщення монет на початку вересня.

Топ-біржі btcc в заявила, що буде припинити торгівлю в кінці місяця.

Китайські власті вирішили заборонити цифрові валюти в рамках плану зі зниження фінансових ризиків у країні.

Сайт створений Центральний банк Китаю попередив, що кріптовалюти є "все частіше використовується в якості інструменту злочинної діяльності, такої як відмивання грошей, незаконний обіг наркотиків, контрабанду і незаконний збір коштів".Суворі інструкції

Згідно з документом, витік інтернет-користувачами в соціальній мережі weibo, яка була помічена прогнозує, китайський регулятор наказав усім криптовалютных бірж в Пекін, щоб зупинити реєстрацію нових користувачів реєстрація до півночі за місцевим часом 15 вересня, і публічно повідомляти користувачів, коли вони офіційно закрити.

Всі біржі зобов'язані надіслати регуляторів детальний "ризику" план, як вони мають намір покинути ринок до 18:30 за місцевим часом в середу, 20 вересня.

Регулятор також зобов'язав бірж уявити DVD-диски, що містять всі торгові користувачів і зберігання даних в місцеві органи влади.

Акціонерів, регуляторів, керівників і основних фінансових і технічного персоналу біржі також зобов'язані залишатися в Пекіні під час зупинки і в повній мірі співпрацювати з владою. Будучи обережним

"Китай є закриття бірж вниз з поважних причин - я думаю, що це правильно, що вони бути обережним в цей час," Пол Армстронг, новий радник технологій і автор книги "Підривних" технологій, розповів Бі-бі-сі.

"Биткоин за дорученням нерегульовані і peer-на-peer, це дуже нестабільна Валюта."

Однак, пан Армстронг не думаю, що це буде кінець Биткоин в Китаї назавжди.

"Вони закрили його вниз зараз, але це не означає, що в шість місяців або близько того вони не створюють нові Біткойн-правові акти, такі як Японія і Австралія зробили", - сказав він.

"Всі інші країни мають цифрових валют, а не приймати важливих рішень, так що це не має сенсу для Китаю, щоб звільнити його з рук".

Він додав, що рішення Китаю може підштовхнути китайських інвесторів шукати альтернативні варіанти цифрових валют, таких як переїзд з країни і діючих бірж або bitcoin майнінг пули в інші регіони.



Категория: Финансы