Розкрито кольори та ціни флагманів Google Pixel 2 і Pixel 2 XL


Опубликованно 09.10.2017 09:13

Розкрито кольори та ціни флагманів Google Pixel 2 і Pixel 2 XL

Як повідомлялося раніше, компанія представить нові флагмани серії Pixel на окремому заході 4 жовтня. Але, як зазвичай буває в таких випадках, в Мережу потрапили ціни, фото і кольору майбутніх новинок.

Як повідомлялося раніше, компанія представить нові флагмани серії Pixel на окремому заході 4 жовтня. Але, як зазвичай буває в таких випадках, в Мережу потрапили ціни, фото і кольору майбутніх новинок. Що розповіли

Смартфон Google Pixel 2 вийде в трьох кольорах (сіро-чорному, білому, блакитному) і коштує 650 доларів США за базову модель і 750 доларів за версію з збільшеною пам'яттю. Її старший брат, апарат Pixel 2 XL буде продаватися в сіро-чорному і біло-чорному кольорах за ціною 850 доларів за варіант на 64 гігабайти внутрішньої пам'яті і 950 доларів США за версію з 128 гігабайт вбудованої пам'яті.

Що відомо

Google Pixel 2 розробляє компанія HTC, а за випуск Pixel 2 XL відповідальна LG. Обидві моделі отримають свіжу ОС Android 8.1 Oreo і топовий процесор Snapdragon 835. Молодшу модель оснащена 5-дюймовим дисплеєм, 4 гігабайтами оперативної пам'яті, і фронтальною камерою на 12 Мп з електронною стабілізацією зображення. Старший апарат оснастять значним 5,99-дюймовим безрамковий Quad HD-екраном, 4 гігабайтами оперативної і 128 гігабайтами внутрішньої пам'яті.

Джерело: Droid-Life, Droid-Life Для тих, хто хоче знати більше: Фото Google Pixel 2: з рамками ще не покінчено Опублікований відеоролик концепту Google Pixel XL Google Pixel 2 стане першим смартфоном на Snapdragon 836 Google Pixel 2 підтверджений, але бюджетної версії не буде Google готує Pixel 2 з вологозахистом і спрощену модель Стала відома дата дебюту Google Pixel 2 і Pixel 2 XL



Категория: Hi-Tech