Місце тенденція скорочення використання картки за кордоном


Опубликованно 10.10.2017 08:52

Місце тенденція скорочення використання картки за кордоном

ПА

Витрати дебетової картки британських туристів за кордоном різко скоротився в порівнянні з минулим літом, запропонувавши перейти до staycations Стерлінг ослаб.

Витрати на дебетові карти Великобританії в серпні впали майже на 13% порівняно з тим же місяцем в 2016 році, цифри від торгівлі тілом фінансів Великобританії.

Було витрачено за кордоном в серпні, трохи більше, ніж у липні, але порівняно з ?3.61 млрд. в серпні 2016 року в цілому ?3.16 млрд.

В цілому, витрати дебетової картки підвищився, так само як і використання безконтактних платежів. Туристів попередили за втрати на валютному курсі Це найкращий спосіб, щоб дати на благодійність?

Витрати за дебетовими картками у Великобританії за кордоном впала з початку року, а фінансів Великобританії сказав, що сила фунта була одним з факторів.

"Це зниження, зокрема, підкреслює споживачі все частіше віддають перевагу відпочинку у Великобританії в якості купівельної сили стерлінга за кордоном значно ослабленим після голосування вихід Великобританії з ЄС," тіло говорить у своєму щомісячному звіті дебетові карти.

Туристи Великобританії також були попереджені про потенційні ризики зборів на використання карт, коли за кордоном.

Магазини, ресторани та банкомати пропонуючи туристам можливість платити в фунтах, а не в місцевій валюті і застосування поганим курсом, якщо вони приймають пропозицію.

У липні, аналіз на Бі-бі-сі показало, що ці витрати КК туристів оцінюється в ?500 млн. в рік. Трейдер FairFX валюти виявили, що на деяких угодах туристи могли втратити до 10% з оплатою в фунтах стерлінгів, а не в національній валюті.Зростання безконтактних

Показники фінансів Великобританії, показало, що внутрішні витрати на дебетові карти Великобританії зростає.

У серпні, внутрішні витрати склали ?43,4 млрд., що на 0,8% порівняно з липнем. Це був самий сильний темп зростання за 11 місяців, що торгівля тілом сказав, був частково пояснюється зростанням рівня інфляції.

Середні щомісячні витрати на карту збільшився п'ятий місяць поспіль, досягнувши ?476, порівняно з ?442 роки тому.

Однак середня сума, витрачена на кожного використання дебетової картки продовжують падати, внаслідок зростання популярності і поширеності безконтактних платежів за низької вартості покупки на місці готівкою.

Середня оплата становить ?37.31 в серпні був найнижчим з лютого 2002 року та від піку ?48.60 в червні 2010 року.



Категория: Финансы