Форд відійти від традиційних авто


Опубликованно 14.10.2017 20:39

Форд відійти від традиційних авто

Гетті Зображень

Новий бос Форда розповів про плани, які він говорить, що зробить нас автомобільний гігант "вписатися", щоб конкурувати в швидко мінливому промисловості.

Джим Хакетт сказав Форд перерозподілу ресурсів від традиційних автомобілів, позашляховиків і вантажівок, в той час як інвестиції в електроенергетиці та техпідтримку.

Фірма також дозволить автоматизувати своє виробництво більше процесів, щоб допомогти скоротити витрати на $14 млрд. (?10,5 млрд.).

Містер Хакетт визначені цілі після 100-денного огляду.

Він очолив компанію в травні, замінивши Марк Філдс, який був в останньому завданні всього за три роки.

За цей час у фірми було два з найприбутковіших років у своїй історії, але ціна акцій знижується. Чому перехід на повністю електричні автомобілі буде потрібно час Чому нас падіння продажів автомобілів?

Інвестори були стурбовані тим, що Форд не рухався досить швидко на таких ринках, як Китай і в таких секторах, як автоматизовані машини, щоб відбитися від конкурентів, у тому числі нових виникають із Силіконової долини.

"Індустрія дивиться на технологічні компанії йдуть на це. Ось де я відчуваю, що я приношу якийсь досвід в Форді, де я можу допомогти," сказав пан Хекетт, який у минулому році приєднався до Ford, щоб очолити свій підрозділ автономна машину, перш ніж приймати вищий пост.

"Фітнес-це шлях вам захищати свої бортів від зриву", - сказав він на нараді з інвесторами в Нью-Йорку у вівторок.

Р-н Хекетт сказав, що компанія потребує автоматизації та спрощення виробничих процесів і інвестувати $7 млрд у своїх успішних продуктів, таких як позашляховики і легкі вантажівки, які везуть нас у продажу в цьому році.

Гетті Зображень

Він також планує зробити свої автомобілі більш технічно підковані, з 90% своїх автомобілів, проданих по всьому світу "побудований з підключенням до 2020 року.

Керівники заявляють, що ці можливості - такі як проста Сумісність з телефонів і інших пристроїв допоможе залучити клієнтів до бренду.

Вони сказали, що також відкриває можливості для нових напрямків бізнесу, таких як медичний транспорт, їздити-град і доставки товару.

Фірма вже працює автобус під назвою колісниця в чотирьох містах США і має намір збільшити його до кінця року.

Форд сказав, що він підписав угоди на роботу із містах, таких як Мумбаї на транспорті.

Р-н Хекетт сказав, що Форд був повільним, щоб перейти до електрифікації із-за витрат. Але це робота на партнерських відносинах з такими компаніями, як Zotye в Китаї, де уряд закликав квот, пов'язаних з продажами електромобілів.

Керівники компанії заявили, що вони впевнені в перспективах зростання в Китаї, де фірма відстала від деяких однолітків. Але вони уважно дивилися на операції в Європі, які були порушені в рамках вихід Великобританії і падіння фунта.



Категория: Финансы