Сервіс Airbnb заплатив торік ?188,000 у Великобританії податок


Опубликованно 17.10.2017 01:52

Сервіс Airbnb заплатив торік ?188,000 у Великобританії податок

Гетті Зображень

Компанія Airbnb, сайт готелю, заплатили менше ніж ?200,000 на податок на корпорації у Великобританії в минулому році, незважаючи на збір ?657m орендних платежів для власників нерухомості.

Комісій компанії заробляє у Великобританії побував на її ірландський філія, але він також має дві дочірні компанії у Великобританії.

Одна одиниця доподатковий прибуток, а інші не справляється податок на корпорації у Великобританії за вирахувань призвело до втрати.

На Airbnb сказав у своїй заяві: "ми дотримуємося правил і платити всі податки, ми повинні".

Один з британських філій, компанія Airbnb платежі КК, ручки розрахунків між орендодавцями та мандрівниками для інших країн, крім Сполучених Штатів, Китаю та Індії.

Що блок доподатковий прибуток у розмірі ?960,000 і заплатив $ 188,000 податок у Великобританії - ?8,000 менше, ніж у 2015 році.

Інший британський філія, компанія Airbnb Великобританії, ринки веб-сайт і додаток для британських споживачів. Він повідомив, що в минулому році, але за $ 463,000 прибуток до оподаткування, тому що це дало акцій для працівників, які є податковим вирахуванням, не було ніякої податок на корпорації.

На Airbnb сказав: "наш офіс Великобританія надає маркетингові послуги і сплачує всі податки, включаючи ПДВ. Модель Airbnb-це унікальна і перегріта економіка Великобританії тільки в минулому ?3.46 млрд. рік".

Податкові механізми інших технологічних гігантів потрапили під предметом ретельного вивчення в останні роки.

Одним із найзапекліших критиків був комісар ЄС з питань конкуренції Маргрете Вестагер. Вона націлена на такі компанії, як Apple, Amazon і інших, де вони книга доходів і прибутку від своєї діяльності в Європі.

Бруно Ле мер, міністр фінансів Франції, також запитали, чому на Airbnb заплатив кілька десятків тисяч євро на французький податок, незважаючи на оборот в мільйони.

Компанія, заснована в Сан-Франциско в 2008 році, призвело до порушення готельної індустрії, пов'язуючи мандрівники з орендодавців, які, як правило, хочуть здати в оренду вільну кімнату або всю нерухомість для короткострокової оренди.

Він став одним з найбільш успішних прикладів цифрової економіки, з орієнтовною вартістю близько 24 млрд$.

Однак, на Airbnb зіткнувся зростаюча зворотна реакція в таких містах, як Барселона, Берлін і Париж, де політики зробили кроки, щоб зупинити орендодавців оренда нерухомості для туристів, а не місцевих жителів.

А на Airbnb вже давно пов'язаний з акції на біржі, вона лишається приватною власністю.

Він бере 3% комісії від орендодавців для кожного замовлення, а також збори для туристів.

У Великобританії в минулому році на Airbnb задовольняються за 5,9 м мандрівники і 168,000 оголошень.



Категория: Финансы