Акції пістолет зростати в результаті стрілянини


Опубликованно 18.10.2017 05:26

Акції пістолет зростати в результаті стрілянини

На NYSE через ЦБС

Акції виробників зброї виріс в перші години торгів у понеділок, всього через кілька годин після того, як бойовик вбив не менше 50 осіб в Лас-Вегасі.

Вважається, що підйом до очікуваного поспішайте купувати зброю як люди побоюються, що посилення законів по контролю над зброєю.

Незабаром після відкриття вранці в понеділок акції американських брендів корп. (індекс Nasdaq: AOBC), який тримає Сміт і Вессон, виросли більш ніж на 3%.

Штурм Ругер І Ко. (Тікер NYSE: РГР), іншого виробника пістолет, був близько 3%. Між тим, виготовлення боєприпасів, Віста Інк на відкритому повітрі. (НЙФБ: ССТО) до 3%.

Ціни на всі три компанії були підстрибуючи на початку торгів, але були в плюсі.

Піднімається стояла на відміну від торгів у п'ятницю, коли акції всіх трьох компаній закриті. Живі поновлення на зйомки Що ми знаємо до сих пір На знімках: атака Лас-Вегас

Марк Занді, головний економіст Moody ' аналітика інтерв'ю ВВС, що поширена думка, що акції "виробники зброї рости після перестрілки в Лас-Вегасі, так як інвестори вважають, буде поспішати, щоб купити зброю до нових правил контролю над вогнепальною зброєю ставляться на місце".

Стрибка цін в понеділок слідують за трендом проявляється після інших трагедій, які викликали припущення, що нові правила зброя може бути введена в США.

Підлогу Крістофер, головний глобальний ринковий стратег "Уеллс Фарго" Інвестиційний Інститут, каже, там були сплески продажів пістолет після терактів 9/11, після 2008-го і президентських виборів 2012 року, і після теракту в результаті теракту в Сан-Бернардіно, Каліфорнія грудня. 2015.

Після масового розстрілу в початковій школі в місті Ньютаун, штат Коннектикут в грудні 2012 року, потім-президент США Барак Обама закликав жорсткіший контроль пістолет.

Христофор говорив, що сплеск в січні 2013 року "був особливо великим" і, ймовірно, був результатом Закликів до правил, які пішли за звірство.

Бі-бі-сі

Зростання акцій пістолетом після нападу Лас-Вегасі це особливо цікаво, тому що президенти Дональд Трамп виступив на підтримку права на носіння зброї центральною ланкою його виборчої кампанії.

Спайк був, на відміну від того, як частки Лас-Вегаса були оброблені ринках.

МГМ, якому належала ця власність, як Мандалай Бей, де бойовик сказав, що звільнений, впав у понеділок вранці близько 3%.



Категория: Финансы