Дошка низу спини кооперативу пропозицію про поглинання


Опубликованно 19.10.2017 15:00

Дошка низу спини кооперативу пропозицію про поглинання

Кооперативна Група

Кооператив планував захоплення групи Ніса перейшла на крок ближче після того, як рада магазин групи Рекомендована ставка.

Кооператив запропонував ?143м для Ніса, член власності бізнес, який має більш ніж 3000 магазинів і працює оптовий бізнес.

Пропозиція ще має бути схвалено 1200 членів низи.

Голова ніса Пітер Хартлі заявив, що раді відчував зв'язок з ко-ОП був у "кращих інтересах наших членів".

"В кооперативному режимі вас чекають правильним поєднанням купівля достатніми зручність, і повагу до спадщини нашого бізнесу, щоб учасники повною мірою процвітати в цьому новому партнерство", - додав він.

Джо Уітфілд, головний виконавчий харчовими продуктами в кооперативі, сказав: "Ми вважаємо, що ми представили переконливі пропозиції для членів Ніса, з майбутнім твердження, що принесе їм нагороди власного етикеткової продукції та широкий асортимент".

За умовами операції, яка також повинна бути схвалена антимонопольними органами - кооператив буде платити до $ 137.5 м для низу, плюс ?5,5 млн на витрати, пов'язані з операцією. Кооператив також бере на існуючу заборгованість низи ?105м.

Зрушення в купівельних звичках, жорсткої конкуренції та входу на Амазоні бачив продуктові мережі дивляться, щоб підтримати свій бізнес, купуючи продукти харчування оптовиків.

Теско намагається придбати Букер, який поставляє товари в магазини, паби та ресторани. Однак угода ?3,7 млрд розслідується регулятори конкуренції.



Категория: Финансы