Meizu M6: новий бестселер бюджетних смартфонів (ціни)


Опубликованно 20.10.2017 13:39

Meizu M6: новий бестселер бюджетних смартфонів (ціни)

Як і очікувалося, Meizu представила на презентації в Китаї бюджетний смартфон Meizu M6. Компанія вирішила не ламати те, що і так працює — апарат не надто відрізняється від свого попередника, але про все по порядку.

Як і очікувалося, Meizu представила на презентації в Китаї бюджетний смартфон Meizu M6. Компанія вирішила не ламати те, що і так працює — апарат не надто відрізняється від свого попередника, але про все по порядку. Особливості

Завдяки технології NCVM поверхню корпусу Meizu M6 нагадує метал, хоча під шаром фарби-пластик. Логотип на задній панелі зроблений за допомогою лазерного гравіювання, також з'явилися декоративні смужки зверху і знизу. Смартфон отримав 5.2-дюймовий дисплей з HD-роздільною здатністю 1280x720, яскравістю до 450 кд/м2 і олеофобним покриттям. На презентації компанія не уточнила модель восьмиядерного чіпсету з частотою 1.5 ГГц, однак продавці на китайських онлайн-майданчиках підтверджують чутки про процесор MediaTek MT6750. У продажу з'являться модель з 2 ГБ оперативної і 16 ГБ вбудованої пам'яті, а також топова версія на 3/32 ГБ. Підтримуються карти пам'яті, але слот гібридний.

Основна 13-мегапіксельна камера смартфона отримала новий RGWB-сенсор з четвертим «білим» субпикселем, що дозволило на 17.5% поліпшити співвідношення сингал/шум. Meizu використовує програмне забезпечення ArcSoft для обробки знімків і оновленого HDR-режиму. На місці і двоколірна LED-спалах. Дозвіл фронтальної камери збільшилася до 8 мегапікселів.

 

 

 

 

   

 

Meizu M6 поставляється з оболонкою Flyme 6 на базі Android Nougat, завдяки інтелектуальній системі One Mind додатки будуть запускатися на 15%. Сканер відбитків пальців mTouch кнопки під екраном спрацьовує за 0.2 секунди. За автономну роботу відповідає акумулятор на 3070 маг, що забезпечує до 10 годин ігор, 5 годин зйомки на камеру або 86 годин прослуховування музики. Смартфон доступний в чорному, синьому, сріблястому і золотому кольорах. Ціна питання

На домашньому ринку продажу Meizu M6 стартують 25 вересня за ціною близько $107 до $137 в залежності від обсягу пам'яті. Основний конкурент в особі Xiaomi Redmi 4X довше працює і краще показує себе в іграх. Апарат Meizu трохи більше діагональ екрану, більш цікавий дизайн і, можливо, якість зйомки буде трохи вище.

В Україні Meizu M6 з'явиться в кінці жовтня, за молодшу версію просять 3400 гривень. На російському ринку продажі стартують в середині осені», ціна питання — без малого 11 000 рублів і 13 000 рублів за модель з 32 ГБ.

Джерело: Meizu Для тих, хто хоче знати більше: Прем'єра Meizu A5: китайська версія M5c Першу партію Meizu M6 Note розкупили в перший же день Meizu M6 Note: Snapdragon 625 і флагманська подвійна камера Перші приклади знімків з камери Meizu M6 Note виглядають багатообіцяюче



Категория: Hi-Tech