PR-фірма Белл Поттинджер 'наближається до краху'


Опубликованно 22.10.2017 11:00

PR-фірма Белл Поттинджер 'наближається до краху'

Гетті Зображень

Азіатський блок белл Поттинджер сказав, що його буде відділяти від свого британського батьків, на тлі Повідомлень фірми по зв'язках з громадськістю наближається до краху.

Белл Поттинджер у Великобританії бізнес, як очікується, надійде в адміністрацію на початку наступного тижня, твердо сказав.

Азіатський бізнес почне торгуватися під новою назвою "в найближчі дні".

Піар-компанія була виключена з торгового галузевого органу за звинуваченням у розпалюванні расової ненависті в Південній Африці.

Азіатські компанії прагнуть дистанціюватися від скандалу.

"Бізнес-Азія повністю відокремлені і розчинник," головний виконавчий Азії Анг Хуей Ши сказав у заяві, направленій клієнтам в п'ятницю бачив на Бі-бі-сі. "Наші команди будуть цілі, ми продовжуємо обслуговувати наших клієнтів, і це цілком звичайна справа."

Белл Поттинджер Азія сказала, що скоро знову запустити з новою структурою власності і функціонувати під назвою Klareco зв'язку. Наближається до краху

Пізно ввечері в четвер було оголошено співробітникам Великобританії, заявивши, що фірма може потрапити в адміністрацію президента наступного тижня, за даними газети "файненшл Таймс" та інші ЗМІ.

На зустрічі були присутні представник бухгалтерів БДО, найнята, щоб повідомити про потенційний продаж, повідомляє.

Однак, БДО не відреагував на прохання Бі-бі-сі прокоментувати.

Засновник компанії Лорда Белла, який пішов у відставку минулого року, зізнався BBC, що він швидше "ближче до кінця".Ризик

Низка гучних імен вже розірвав відносини з фірмою, оскільки він був виключений з асоціації по зв'язках з громадськістю та комунікацій на початку цього тижня.

Робота компанії в рамках кампанії по Oakbay столиці Південно-Африканської компанії, що належить багатої родини Гупта був звинувачений в розпалюванні расової ненависті.

Белл Поттинджер і його засновник, Лорд Белл, мають репутацію в PR-індустрії за прийняття ризиків.

Фірма представляла південноафриканська олімпійська чемпіонка Pistorious Оскар після того, як він був звинувачений у вбивстві.

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко використовував послуги фірми, а також перша леді Сирії Асма Аль-Асад.

В кінці 1990-х років пр фірма працювала на кампанії, щоб звільнити колишнього чилійського диктатора генерала Піночета, який був арештований в Лондоні за ордером з Іспанії з проханням про його екстрадицію за звинуваченням у вбивстві.

Лорд Белл, який заснував Белл Поттинджер в 1990-х роках, пішов у відставку в минулому році, частково з-за його незручності з інтернет-компанії з Гуптів.

Коли його запитали, на newsnight на bbc2 у цій тижні, якщо він думав, що піар-компанія буде пережити скандал, він відповів: "я думаю, що це, ймовірно, близький кінець."



Категория: Финансы