Перші фото і характеристики металевого Meizu M6


Опубликованно 22.10.2017 16:26

Перші фото і характеристики металевого Meizu M6

У китайській соціальній мережі Weibo з'явилися перші фотографії неанонсированного бюджетника Meizu M6. За словами джерела, задня кришка девайса зроблена з металу. Знімки розкрили і деякі технічні характеристики новинки.

У китайській соціальній мережі Weibo з'явилися перші фотографії неанонсированного бюджетника Meizu M6. За словами джерела, задня кришка девайса зроблена з металу. Знімки розкрили і деякі технічні характеристики новинки. Що показали

Судячи з фотографій, зовнішній вигляд смартфона, крім іншого кольору лицьової панелі, не отримає видимих змін в дизайні і схожий на свого попередника Meizu M5. Як видно на знімках, на новинці запущена програма CPU-Z, де відображені характеристики смартфона: HD-екран на 5,2 дюйма, процесор MediaTek MT6750 (стояв ще у Meizu M3), 3 гігабайти оперативної пам'яті і 32 гігабайти вбудованої пам'яті. Про камеру і батарею нічого невідомо, але очікується, що вони будуть більш сучасніше, ніж у попередника. Про дату виходу і ціну теж нічого невідомо.

 

 

    Чого чекати

Якщо вірити знімкам і чуткам, нас чекає ще один смартфон Meizu з древнім чіпом, старим дизайном і металевим корпусом. Природно апарат буде популярним і дешевим, але в кінці 2017 року ми чекаємо навіть від бюджетників більш свіжої начинки і хоч якогось більш-менш виразного редизайну.

Джерело: Weibo



Категория: Hi-Tech