Рендер BlackBerry Motion: «ожина» без клавіатури


Опубликованно 22.10.2017 16:26

Рендер BlackBerry Motion: «ожина» без клавіатури

Найближчим часом TCL представить повністю сенсорний смартфон BlackBerry з кодовим ім'ям Krypton. Не так давно в мережі з'явилися фотографії задній панелі гаджета, а на новому рендері показано вигляд спереду. Зображення опублікував відомий Еван Бласс. За даними інсайдера, модель надійде в продаж як BlackBerry Motion.

Найближчим часом TCL представить повністю сенсорний смартфон BlackBerry з кодовим ім'ям Krypton. Не так давно в мережі з'явилися фотографії задній панелі гаджета, а на новому рендері показано вигляд спереду. Зображення опублікував відомий Еван Бласс. За даними інсайдера, модель надійде в продаж як BlackBerry Motion. Що відомо?

BlackBerry Motion обійшов стороною тренд на зменшення рамок навколо екрану — «підборіддя» апарату позаздрить навіть Google Pixel 2. Чутки приписують смартфону Full HD-дисплей невідомої діагоналі, восьмиядерний чіпсет Snapdragon 625 або 626, 4 ГБ оперативної і акумулятор на 4000 мАч. Сканер відбитків пальців, вбудований в кнопку на фронтальній панелі. Як очікується, корпус отримає захист від води й пилу за стандартом IP67.

Прем'єра пристрою відбудеться в цьому місяці. Модель буде продаватися в мережах великих американських операторів, а в Китаї та деяких інших країнах з'явиться версія BlackBerry Motion з підтримкою двох SIM-карт.

BlackBerry Motion (зверху) і чорний BlackBerry KEYone

Джерело: @evleaks Для тих, хто хоче знати більше: Огляд Android-смартфона BlackBerry KEYone з апаратною QWERTY-клавіатурою Раптово: Palm повернеться на ринок у 2018 році TCL готує вологозахищений BlackBerry без клавіатури



Категория: Hi-Tech