Умілець пройшов 9 кіл пекла, але повернув 3.5 роз'єм для навушників iPhone 7


Опубликованно 23.10.2017 05:13

Умілець пройшов 9 кіл пекла, але повернув 3.5 роз'єм для навушників iPhone 7

Однією з найбільш спірних фіч сьомого айфона став роз'єм USB Type-C в ролі аудиовыхда. На своєму YouTube-каналі інженер Скотт Аллен показав, як це виправити і повернути в iPhone 7 стандартний роз'єм для навушників. Для цього йому знадобилося 4 місяці роботи і кілька нових айфонів.

Однією з найбільш спірних фіч сьомого айфона став роз'єм USB Type-C в ролі аудиовыхда. На своєму YouTube-каналі інженер Скотт Аллен показав, як це виправити цей недогляд і повернути в iPhone 7 стандартний роз'єм для навушників. Для цього йому знадобилося 4 місяці роботи і кілька нових айфонів.

Коли Скотт розібрав «сімку», то виявив, що хлопці з Apple кілька лукавили, коли казали, що роз'єм 3.5 займає багато місця. Місця там повно. Потрібно було прибрати «барометрическую вентиляційну вставку», яка на ділі виявилася шматком пластику, і на кілька сантиметрів зрушити вгору батарею.

Сам роз'єм Скотт зробив з перехідника з Lightning на звичайні навушники, а дірку для нього просвердлив в корпусі. Потім він спроектував друковану плату, яка змусить роз'єм працювати як в старих телефонах, щоб музика вимикалася якщо навушники відключили. Після цих танців з бубном Скотт довго мучився над тим, щоб повернути роз'єм в корпус. При фінальній збірці екран не витримував тиск випираючого джека і ламався.

На все про все у Скотта пішло 4 місяці роботи, $1000 на деталі і 4 айфона. Тепер він хоче поділитися дизайном плати з китайськими умільцями і готовий проконсультувати інженерів Apple, якщо у них виникнуть якісь питання».



Категория: Hi-Tech