Чохол Samsung Galaxy A5 (2018) підтвердив безрамковий дизайн


Опубликованно 30.10.2017 06:13

Чохол Samsung Galaxy A5 (2018) підтвердив безрамковий дизайн

Фішки флагманів Samsung поступово приходять в середній ціновий сегмент. Смартфони лінійки Galaxy A цього року обзавелися вологозахистом, а наступне покоління пристроїв отримає витягнутий екран з тонкими рамками. На це вказують фотографії чохлів для Galaxy A5 (2018).

Фішки флагманів Samsung поступово приходять в середній ціновий сегмент. Смартфони лінійки Galaxy A цього року обзавелися вологозахистом, а наступне покоління пристроїв отримає витягнутий екран з тонкими рамками. На це вказують фотографії чохлів для Galaxy A5 (2018). Ще більше екрану

В цілому опубліковані зображення не суперечать нещодавнім рендерам, хоча фінальна версія смартфона, може трохи відрізнятися, особливо в питанні товщини рамок. Судячи за формою вирізу на тильній стороні, сканер відбитків пальців дійсно розміститься під камерою (а не як у деяких). З іншого боку, для подвійної камери місця може не вистачити.

За чутками, Galaxy A5 (2018) побудований на базі фірмового процесора Exynos 7885 і оснащений 4 ГБ оперативної пам'яті, а обсяг вбудованого накопичувача збільшиться до 32 ГБ. Коли чекати?

Samsung представить оновлення лінійки Galaxy A на початку 2018 року. Можливо, прем'єра смартфонів відбудеться напередодні виставки CES 2018, яка пройде з 9 по 12 січня.

Джерело: Weibo



Категория: Hi-Tech