Індекс FTSE 100 відновлює Стерлінг проскакує


Опубликованно 02.11.2017 17:13

Індекс FTSE 100 відновлює Стерлінг проскакує

Гетті Зображень

Акції Великобританії скасував ранні втрати, щоб закінчити вище, так як фунт втратив позиції проти інших валют.

Погрози КНДР випробування водневої бомби над Тихим океаном потрапив акцій на початку торгів, але індекс FTSE 100 акцій відновився закрити 47 пунктів вище в 7,311.

Фунт скоротився на 0,4% проти долара до $1.352, і знизилися на 0,5% по відношенню до євро до 1.131 євро.

Ринки реагували на мовлення Тереза Мей у Флоренції.

Прем'єр-міністр Великобританії сказав, що там повинні бути два-річний перехідний період після виходу Великобританії з ЄС, в ході яких торгівля повинна продовжуватися на поточних умовах.

Тим не менш, аналітики кажуть, що фунт впав після того, як вона не змогла надати конкретні деталі про те, як Великобританія буде зберігати доступу на єдиний ринок ЄС.

Серед основних акцій вантажники, ковалі групи знизився на 5,6%, незважаючи на конгломерат звітність зростанням на 17% в прибуток в ?528m за рік по 31 липня.

Аналітики орієнтовані на невелике зниження Смітів в базових доходів, з Морган Стенлі охарактеризувавши його як "розчарування".

Після стрибка в четвер більш ніж на 14%, акції "Джонсон Матті" продовжили зростання, піднявшись ще на 1,2%.

Інвесторів порадували компанії, що підтверджує річний прогноз продажів і оголошення фонд ?200 млн, щоб інвестувати в розробку матеріалів батареї, тому вона можуть отримати вигоду з зростання в електромобілі.



Категория: Финансы