Лють регулятор " авіакомпанія Ryanair за порушення закону


Опубликованно 03.11.2017 12:13

Лють регулятор

Гетті Зображень

Ryanair була під загрозою судового позову за "наполегливо повідомляють" пасажирів про їх права наступними тисячі скасування рейсів.

Управління цивільної авіації (caa), виконавчий директор Ендрю Хейнс сказав, що він "озвірів", що авіакомпанія не дотримується закону.

Влада запустила "примусових заходів" проти Ryanair для безпідставно стверджуючи, що вона не повинна перенаправити пасажирів на конкуруючих авіакомпаній.

Авіакомпанія Ryanair зараз каже, що буде співпрацювати.

У короткій заяві, авіакомпанії сказав: "Ми вже повністю дотримуватися всі закони EU261, зустрічі з САА і буде повністю дотримуватися всі вимоги, які вони просять нас про це."

Дія настає через авіакомпанія Ryanair скасувала ще 18,000 перельоту. Авіакомпанія Ryanair: 34 маршрутів буде призупинено Авіакомпанія Ryanair скасування: які мої права?

САА містер Хейнс розповів BBC, що він дуже сумнівається в суперечці буде отримати як далеко, як судів, але додав, що це було "неприпустимо", що Ryanair порушення закону і прав споживачів.

"Це прості речі, щоб виправити і вони вибирають не виправити їх", - сказав він. "Люди не повинні вибирати між низькими тарифами і юридичних прав".

Р-н Хейнс виділив бос Ryanair Майкл о'лірі для особливої критики, розповідаючи Радіо 5live: "сам Майкл сказав, що він не збирається платити пасажирам летіти на рейси інших авіакомпаній. Це проти закону.

"Моє занепокоєння з Ryanair, і тому ми говоримо так відверто, вони говорять одне, але вони не йдуть його шляхом."

Свіжий раунд скасування рейсів будуть між листопадом і березнем, і вплинути на плани поїздок ще 400,000 клієнтів.

У загальній складності 34 маршрутів будуть припинені в цю зиму, в тому числі Станстеда в Единбург і Глазго, Гатвік в Белфаст і Ньюкасла в Фаро.

Раніше в цьому місяці, авіакомпанія скасувала до 50 рейсів в день до кінця жовтня, також впливає 400,000 пасажирів.

Регулятор заявив, що в обох випадках авіакомпанія Ryanair не вдалося надати клієнтам "необхідну і достовірну" інформацію про свої права.Ваші права роз'яснив

Гетті Зображень Ryanair має близько 24 годин після повідомлення постраждалих пасажирів про скасування рейсу, щоб забронювати їх на інший рейс компанії Ryanair Якщо альтернативний рейс Ryanair не скоро, або в той час, що не працює для вас, то ви можете повідомити авіакомпанії Ryanair забронювати для Вас найбільш відповідний рейс на альтернативній авіакомпанії без додаткових витрат для вас Споживча група, яка? каже, що краще зробити авіакомпанія Ryanair виконують брудну роботу - замість того, щоб забрати повернення з рейсу Ryanair, перереєструвати себе на інший літак, і спробувати вивільнити зайвих витрат від компанії Ryanair, якщо новий квиток коштує дорожче. Поступаючи таким чином, ви, ймовірно, тільки отримати повернення грошей за скасований рейс авіакомпанія Ryanair, але не різницю за більш дорогий альтернативний рейс Зверніть увагу, як більше двох тижнів було дано для нової хвилі скасувань рейсів, постраждалі пасажири не будуть мати право на додаткову компенсацію, яка виплачується згідно з правилами ЄС за останню хвилину скасування Повний повернення

САА сказав, що інформація, надана на сайті авіакомпанії Ryanair не вдалося, щоб було зрозуміло, що авіакомпанія зобов'язана відшкодувати всі витрати, понесені в результаті скасування рейсу.

Ці витрати включені харчування, проживання в готелях, а також витрати по переорієнтації пасажирів на інші авіакомпанії, коли немає підходящої альтернативи, САА сказав.

Авіакомпанія заявила, що пасажири, які постраждали на ходу будуть запропоновані альтернативні варіанти перельотів або повне повернення і був по електронній пошті про їх консультує змін, що відбуваються на рейси до кінця жовтня.

Вони також будуть пропонуватися ваучери на 40 євро (?35) в одну сторону, або 80 євро повернутися до альтернативних рейсів на вершині якого-небудь відшкодування.

Ryanair має звинуватили в серії скасування рейсів на "зіпсувати" свято експериментальних складах.Аналіз

ЕПК Річард Уэскотт, кореспондент Бі-бі-сі транспорт

Це регулятор пострілів через поклони авіакомпанії Ryanair.

Він не відчуває, що літак робить достатньо, щоб розповісти людям про їхні права згідно з законодавством ЄС, якщо їх рейс скасовано.

Вони могли б мати право на гроші і на зворотний рейс з іншою авіакомпанією якщо Ryanair не можемо допомогти їм повернутися додому в розумний час.

САА прийме вигляд протягом наступних семи днів, перш ніж вирішити, чи слід рухатися вперед з дією.

Це може закінчитися в суді, Ryanair загрожує штраф, але те, що зазвичай відбувається, є авіакомпанія вносить деякі зміни і САА відступає.

Має ваш рейс був скасований? Ви все ще чекаєте компенсацію? Ви працюєте для Ryanair? По електронній пошті нам в haveyoursay@bbc.co.uk

Ви також можете зв'язатися з нами за наступними способами: Твіт: @BBC_HaveYourSay У whatsapp: +44 7525 900971 Текст SMS або MMS 61124 (Великобританія) або +44 7624 800 100 (міжнародний) Будь ласка, ознайомтесь з умовами & умови



Категория: Финансы