HTC U11 Plus представлять раніше часу


Опубликованно 03.11.2017 16:26

HTC U11 Plus представлять раніше часу

За попередніми чутками, смартфон HTC U11 Plus з кодовою назвою Ocean Master, повинні представити 11 листопада цього року. Але тепер тайванський виробник розсилає запрошення на презентацію, яка пройде трохи раніше. Судячи по ньому новий гаджет анонсують саме на цьому заході.

За попередніми чутками, смартфон HTC U11 Plus з кодовою назвою Ocean Master, повинні представити 11 листопада цього року. Але тепер тайванський виробник розсилає запрошення на презентацію, яка пройде трохи раніше. Судячи по ньому новий гаджет анонсують саме на цьому заході. Що показали

Виходячи з написів і дат на рекламному тизері, а також великої літери U, вже 2 листопада компанія HTC представить світу саме смартфон U11 Plus. Вихід іншого пристрої в цій серії звичайно можливий, але навряд чи розробнику вдалося зберегти це в таємниці, а чутки стосувалися тільки моделі HTC U11 Plus.

Що відомо

HTC U11 Plus оснастять технологією Edge Sense, 5,99-дюймовим екраном від Japan Display з співвідношенням сторін 18:9. Серцем новинки виступить топовий чіп Snapdragon 835. Йому будуть допомагати 4 гігабайти оперативної пам'яті і 64 гігабайти вбудованої пам'яті в стандартній версії або 6 гігабайт оперативної і 128 гігабайт внутрішньої пам'яті у поліпшеної модифікації. Основна камера смартфона отримає модуль на 12 мегапікселів, фронтальну забезпечать датчиком на 8 Мп. Крім цього, апарату приписують наявність захисту від води за стандартом IP68, батарею з технологією швидкої зарядки Quick Charge 3.0 і свіжу ОС Android 8.0.

Джерело: Ithome



Категория: Hi-Tech