Претендентам пропонується безкоштовний проїзд залізницею


Опубликованно 06.11.2017 11:13

Претендентам пропонується безкоштовний проїзд залізницею

Гетті Зображень

Претендентам пропонується безкоштовний залізничних подорожей в спробі видалити один з "бар'єрів", щоб повернутися на ринок праці.

Альянс сайт scotrail сказав осіб, які шукають роботу, будуть мати право на дві безкоштовні поїздки на місяць, для поїздок в і з інтерв'ю.

Фірма також надасть квитки за перший місяць нової роботи.

Компанія заявила, що ініціатива буде сприяти зростанню шотландської економіки.

Керуючий директор Алекс Хайнс описав політику як один з його компанії "секретів".

За його словами, вартість поїздки на інтерв'ю може бути надмірними для людей на вигоди, намагаючись знайти роботу.'Зняття цього бар'єру'

Він додав: "прибравши цей бар'єр і надаючи допомогу з вартість, ми сподіваємося, що зможемо підтримати людей в роботі і зростання економіки Шотландії.

"Підтримка, яку ми пропонуємо для здобувачів є одним з сайт scotrail Альянсу найкраще зберігати секрети - але я хочу, щоб якомога більше людей знали про таку можливість."

Схема застосовна тільки до людей, які зареєстровані в Центрі зайнятості, щоб знайти роботу.

Тих, хто шукає роботу, вже можете отримати знижку 50% на деякі залізничні квитки через центр, плюс проїзд дисконтна карта.

Джеймі Хепберн, міністр з питань працевлаштування та навчання, сказав: "франшиза сайт scotrail-це набагато більше, ніж доставка залізничним служби - він виступає в якості каталізатора економічного зростання, допомагаючи людям доступ до освіти, зайнятості та дозвілля по всій країні.

"Це пропозиція для шукачів робить те, що робить відвідування інтерв'ю і почати працювати більш доступним."



Категория: Финансы