Книга: Різдво в твердій палітурці лавина


Опубликованно 07.11.2017 16:13

Книга: Різдво в твердій палітурці лавина

Гетті Зображень

Враховуючи, що Дональд Трамп, квартал і місяць, і антиутопії фантастики (думаю, Наомі Олдермена призові роман влада) були найбільш популярні теми у книгах, виданих у цьому році, ви могли б подумати, що британці є серйозним - або, що бути нещасним - купа.

Будемо сподіватися, що похмурі перспективи незабаром перетвориться в святковий настрій, як книжкова індустрія вивільняє потоки нової, Тверда палітурка на Різдво в найближчі тижні.

На цьому тижні в поодинці, 505 нових назв були випущені на став відомий як "супер четвер", у тому числі книг по випічці супремо Мері Беррі, комік і композитор Тім Мінчін і футболіст Ріо Фердинанд, а також нові повісті авторів, у тому числі Букерівської премії Алана Холлинферст.

Пізніше в цьому місяці Філіп Пулман опублікує перший у своїй новій книзі з трилогії пилу, прямувати до успішного його темні матеріали серії і актор Том Хенкс дебютував у пресі.

Гетті Зображень

Період між перший четвер жовтня по 24 грудня має вирішальне значення для видавців та книготорговців.

Торік покупці придбали 66 мільйонів фунтів стерлінгів 588м напередодні Різдва, за даними компанії Nielsen bookscan о.Друковане слово

Схоже, у Великобританії також впала і по-справжньому знову закохався в друковане слово.

У 2015 році Асоціація видавців встановила, що продажі паперових книг взбрыкнули чотири роки тенденція зниження піднятися в той час як цифрові продажу записали свій перший коли-небудь впасти.

Ця тенденція закріплена в 2016 році, коли фізичний обсяг продажів виріс на 8% до ?3 млрд, найвищий показник з 2012 роком, а попит на електронні книги знизився на 3%.

Гетті Зображень

Меріл зали, керівник членство в Асоціації Книгопродавців, вважає, що "клієнти хочуть фізичного елемента. Вони хочуть чого-то прекрасним, тому що дарування-це дуже важлива частина книжкової торгівлі, особливо під час Різдва."

Але вона також вважає, що книги є протиотрутою від часу проводять, дивлячись на наші смартфони.

"Кожна людина витрачає багато часу на екрані і я думаю, особливо для дітей, батьки хочуть бачити дитячі книги як-то їхні діти роблять, що не про те, на екрані," говорить мс зали.

Вона була складною для книжкових магазинів в останні роки, як вони відбити не просто книга, виклик, але в інтернеті в роздріб Бегемот і Amazon.

Ендрю Франклін, засновник видавництва профілю, каже, що Амазонка може запропонувати "абсурд знижки", тому що його розмір означає, що він може дозволити собі втратити гроші на книги.

"Компанія поставила великий тиск на всіх, тому що вони штовхнув вниз ціни, вони гіпер низьким, вони жорсткі переговорники", - говорить він. "Тому відносини між видавців і незалежних книготорговців і Waterstones став ще більш важливим - але все заспокоюється трохи."

Гетті Зображень

Мс зали каже, що рішення Єврокомісії в середу, щоб замовити Amazon, щоб погасити 250 млн. євро у вигляді недоплачених податків в Люксембурзі буде "дійсно суттєвим", оскільки вона подає сигнал, що ЄС дбає про фізичне книжкових магазинах.

І такі події, як Національний день Книжковий магазин в суботу нагадати покупці із задоволенням купують книги.

Містер Франклін додає: "Видавці дуже важко працювали книжкові магазини для того, щоб книги виглядали краще. Я думаю, що ми переживаємо золотий вік книжковий дизайн: обкладинки фантастичні".Важко купити

У той час як є багато фантастики в твердій палітурці випустили якраз до 25 грудня з подібних письменника злочин ПД Джеймса, нової юридичної трилера Джона Гришема і Чарльза Діккенса фаворитом Різдвяна пісня, це дійсно сезон для нон-фікшн.

Мс залів говорить про те, що продажу фантастика, як правило, чотиримісний між "супер-четвер" і Святвечір, є у вісім разів більше попит на нон-фікшн, Тверда палітурка.

Гетті Зображень

Такого роду книги роблять гарні подарунки, каже вона, особливо для людей, яких ви могли не знати так добре, або які складно придбати.

Тоді виникає питання писака панчоху. Назв, таких як серії Божа корівка або п'ять йдуть знамениті п'ять серії для дорослих Бруно Вінсент "миленький книги", говорить г-н Франклін. "Вони весело і можна поговорити про них, коли ви відкриваєте їх."

Але, мабуть, найголовніше: "вони не рвуть панчохи, коли ви їх помістили. Вони правильний Розмір".



Категория: Финансы