Vivo Xplay 7: дійсно безрамковий смартфон з вбудованим в екран сканером відбитків пальців


Опубликованно 08.11.2017 13:39

Vivo Xplay 7: дійсно безрамковий смартфон з вбудованим в екран сканером відбитків пальців

У китайській соціальній мережі Weibo з'явилися свіжі фотознімки неанонсированного смартфона Vivo Xplay 7. Судячи з них, новинка отримає вбудований в екран сканер відбитків пальців і справжній безрамковий дисплей.

У китайській соціальній мережі Weibo з'явилися свіжі фотознімки неанонсированного смартфона Vivo Xplay 7. Судячи з них, новинка отримає вбудований в екран сканер відбитків пальців і справжній безрамковий дисплей. Що розповіли

Фотографії майбутнього апарату показують пристрій абсолютно не має рамок, яке дійсно справедливо можна назвати безрамковий. Але якщо згадати прес-фото Xiaomi Mi Mix й реальний вигляд смартфона, можна все-таки очікувати найгіршого, але сподіватися на краще. Також на знімках видно, що крім вбудованої в екран дактилоскопічного датчика, дисплей вбудовані фронтальна камера і датчик освітленості.

Що всередині

За тими ж чутками, Vivo Xplay 7 забезпечать металевим корпусом, процесором Snapdragon 845, 8 гігабайтами оперативної пам'яті і 128 або 256 гігабайтами вбудованої флеш-пам'яті. Основна подвійна камера отримає модуль Sony IMX401. Цікаво, що датчик зображення IMX400 — особлива розробка японської компанії з вбудованою мікросхемою пам'яті. Його не продають конкурентам і застосовують тільки в смартфонах Sony. Можливо нова версія модуля вже продається на сторону або перед нами просто безпідставні чутки.

Джерело: Weibo Для тих, хто хоче знати більше: Vivo Xplay 7 отримає безрамковий вигнутий дисплей Vivo готує до виходу два безрамкових смартфона Майже безрамковий Vivo V7+ отримав селфи-камеру на 24 МП



Категория: Hi-Tech