Втрати парити на Трампа шотландський гольф-клуби


Опубликованно 09.11.2017 02:52

Втрати парити на Трампа шотландський гольф-клуби

ПА

Втрати на курсах шотландський гольф Дональда Трампа в два рази до ?19м на 2016 рік.

В річної бухгалтерської звітності, поданих у реєстраційну палату, меньше розвитку нерухомості в Абердіншир втратив ?1,4 млн, у той час як Торнберрі в Ейршир втратив ?17.6 м.

Президент США Трамп передав керування курси для своїх синів Дональд молодший і Ерік незадовго до того, як він вступив на посаду, але він зберігає свій фінансовий інтерес.

Його компанія заявила, що збитки в Торнберрі були частково з-за свого шестимісячного закриття на ремонтні роботи.

На додаток до відключення Торнберрі, компанія також зазначила у своїй доповіді, що за 8 млн фунтів втрат через коливання курсу фунта в минулому році. Висловлюючи впевненість у собі

Компанія повідомила, що виручка за два курсу знизилася на 21% до ?9м в 2016 році з ?11,4 млн роком раніше.

Аманда Міллер, прес-секретар організації Трамп, відмовився коментувати інформацію про підсумки, які показали подвоєння збитків минулих років.

У фінансовому звіті, Ерік Трамп включені лист, в якому висловив упевненість в тому, що курорти будуть залучати безліч гравців.

Він сказав, що Торнберрі отримав відмінні відгуки від своїх гостей, і що відкриття курорту вступив в "нову еру" для компанії.

Однак, події Трампа стикалися з невдачами, оскільки фірма зважився в Шотландії 12 років тому.

Деякі мешканці, які живуть біля її планували другий курорт на Північному морі, стверджував, що був жертвою "тактики залякування", щоб звільнити місце для більш розвитку.Шотландські матері

Компанія також програла судову боротьбу, щоб зупинити морського вітропарку недалеко від курорту.

Вони також викликали заперечення з боку екологічних регуляторів з приводу планів будівництва і особою сумніви в заявку на проведення Відкритий чемпіонат Шотландії.

Однак інші місцеві жителі високо оцінили хід для залучення туристів і розвитку місцевої економіки.

Дональд Трамп, який вступив на посаду 45-го Президента Сполучених Штатів Америки в січні, має сильну зв'язок з Шотландією.

Його мати Мері Маклауд, народився на острові Льюїс в 1912 році, Малкольм Маклеод, рибак і його дружина, теж назвали Марією.



Категория: Финансы