Королівська Пошта прагне заблокувати поштового страйком


Опубликованно 11.11.2017 09:13

Королівська Пошта прагне заблокувати поштового страйком

ПА

Королівської пошти заявив, що буде приймати правові заходи в спробі зупинити тисячі робочих виходили в цьому місяці.

Поштова фірма заявила, що буде застосовувати для судову заборону у високому суді, щоб не допустити страйку.

Королівський працівники пошти вирішили страйкувати протягом 48 годин з 19 жовтня в знак протесту проти пенсій, зарплат і робочих місць.

Компанія заявила, що страйк буде незаконним", якщо Спілка працівників зв'язку (три датчика) не дотримуватися процедур вирішення спорів.

Королівська Пошта дала штаті профспілкових працівників до полудня, щоб зняти загрозу страйку. Після того, як профспілка відмовився, Королівська Пошта сказала, що буде йти вперед з подачі до суду заяви.

Генеральний секретар три датчика Дейв Уорд сказав: "той факт, Королівська Пошта пробував з декількох кутів, щоб зупинити наших депутатів, які здійснюють свої демократичні права проводити страйки показує, наскільки вони зневірилися. Замість того, щоб грати в залі суду політикою, вони повинні слухати переважна результаті голосування".

Його заступник, Террі Pullinger, додав, що Королівська Пошта намагався зупинити поштових працівників ", реалізуючи своє право на страйк і будуть тільки члени гнів далі".

На минулому минулого тижня 89.1% голосували в користь страйку після голосування 110 000 членів-три датчика.

Гетті Зображень

Союз сказав, що рух компанії до реформи пенсій трудящих означало, що її члени будуть втрачати до третини своїх пенсійних прав.

Королівський представник пошти заявив: "Ми ніколи не приховували той факт, що члени вигоди в майбутньому буде менше, ніж зараз. Це тому, що, на жаль, план у його нинішньому вигляді є непідйомною.

"Якщо ніяких змін не відбудеться, внески в план більш ніж у два рази в 2018 році, близько ?400 млн на рік до $ 1,26 млрд. в рік".

Голосування три датчики, які мали явка 73.7%, був першим великим голосування з моменту введення Закону про профспілки, який вимагає 50% явки.

Союз не виключив подальшого страйку на додаток до 48-годинний страйк в кінці цього місяця.

Акції в Королівською поштою закритий на 0,8% вище за 381.4 p, Але в цьому році впали 17%.



Категория: Финансы