Регулятор пробники $1,4 млрд грошових переказів


Опубликованно 11.11.2017 09:13

Регулятор пробники $1,4 млрд грошових переказів

/Getty Зображення

Вартістю $1,4 млрд (?1,1 млрд.) переказ грошей між Гернсі і офіси в Сінгапурі в Стандарт Чартерд перебуває під слідством фінансовими регуляторами.

Активи були переміщені в 2015 році, до острова каналу прийняло нові правила щодо обміну податковою інформацією з іншими країнами.

Облікові записи були помічені підозрілі співробітниками всередині компанії, повідомляє Bloomberg.

Стандарт Чартерд PLC заявив, що він не зміг прокоментувати.

Валютне управління Сінгапуру (mas) і Комісія з фінансових послуг Гернсі (GFSC) шукаємо у русі, яке відбувалося до Сінгапуру прийняли угоду під назвою Загальний Стандарт звітності.

Гернсі, Сінгапур і Великобританія підписали до стандарту, що означає, що країни поділяють річних звітів про рахунки, що належать людям, які повинні платити податки в кожній країні-члені.Офіс закриття

Управління з фінансових послуг Великобританії відмовився від коментарів і прес-секретар стендард Чартерд PLC заявив, що вони не будуть робити заяву про "триваючих розслідувань контролюючих органів".

Банківські і фінансові послуги фірма оголосила, що в кінцевому підсумку буде закривати свій філія Гернсі в липні 2016 року, і рухати його довіру бізнесу в Сінгапурі.

Стандарт Чартерд офіс як і раніше відкритий, але закритий для нового бізнесу, говориться в повідомленні компанії.

Бі-бі-сі зв'язалася з кредитним управлінням Сінгапуру і Комісія з фінансових Гернсі послуг для коментаря.

Прес-секретар GFSC сказали, що у них немає коментаря, щоб зробити.



Категория: Финансы