Цін на енергоносії може бути обмежений у цю зиму


Опубликованно 11.11.2017 09:13

Цін на енергоносії може бути обмежений у цю зиму

Гетті Зображень

Граничні ціни на газ та електрика може бути введена вже в цю зиму, повідомив міністр енергетики Ґреґ Кларк запропонував.

Він розповів Бі-бі-сі, що енергетичного регулятора ofgem будуть отримувати юридичну підтримку від парламенту рішення за цінами.

Запитав, якщо це може означати, що акції цієї зими, він відповів: "точно".

Але боси "Брітіш газ" -власник компанії centrica Іен Конн, попередив, що кепки ціна може означати кінець дешеві пропозиції.

У середу прем'єр-міністр Тереза Мей відродив планує обмежить зростання цін, те, що було обіцяно в передвиборному маніфесті консервативної, але не було мови червні королеви.

Її заяву було різке падіння цін на енергоносії акцій компанії. Але в четвер торгівлі бачив часткове відновлення, з більшістю, що на 1% або більше. Десятки депутатів Торі приєднатися до енергетичної кришка виклику Нова ціна енергії ковпачок вважати Енергія передоплата ціна кришки затягнуті

Пан Кларк сказав Бі-бі-сі сьогодні програму: "якщо вони [послуг] потрібна юридична резервні існує широкий консенсус в парламенті для цього, тому ми будемо публікувати законодавства і запросимо весь будинок, щоб підтримати це так, що вони мають правової визначеності."

Всі подробиці будуть опубліковані в проекті парламентського законопроекту на наступному тижні.Лестити цінами

Близько 12 мільйонів людей на стандартній змінної тарифи енергетичних компаній (Свтс). Ці тарифи, як правило, найдорожчі.

Свтс вже падають з користь з постачальниками енергоресурсів. Компанія E. on заявила, що буде фаза стандартних змінних тарифів з наступного року і компанія centrica Іен Конн вже вирішили, що вони повинні бути скасовані.

Конкуренція і ринки орган сказав, що споживачі були колективно переплачує ?1,4 млрд за рахунок постачальників енергоресурсів, і ця цифра заперечується містер Конн, хто сказав, що ця цифра була еквівалентна галузі весь прибуток, так що не було можливості для компаній, щоб переплачувати таку суму.

Містер Конн також затверджували план ціна кришка не буде краще для споживачів, так як не було "чітких доказів" у них не вийшло.

Він розповів Бі-бі-сі: "у Новій Зеландії, в Іспанії, в Каліфорнії і в Онтаріо вони, як правило, обмежують вибір, зниження конкуренції і ціни, як правило, в купу навколо кришки."

Це також був помітний в цій країні, він сказав: "ми бачили це в цьому році у Великобританії з новою передоплати метр шапку, де більшість цін в ?2 один від одного."

Містер Конн прийняв ринку необхідно змінювати, і визнали самої галузі повинні прийняти елемент провину за те, як ринок розвивався.Ціна кришки: як він буде працювати Це торкнеться 12 млн споживачів на Свтс У середньому, вона повинна зберегти ті споживачі ?100 на рік Він буде встановлений, і регулярно переглядається, службою ofgem Це буде носити тимчасовий характер Він не може вступити в силу до зими 2018-19 Адресної кришки потрібні?

Багато в галузі були критично заяву Терези Мей у середу, стверджуючи, що цінова межа ризикував душить конкуренцію.

"Більше трьох мільйонів споживачів вже перейшли в цьому році і кількість стандартних тарифів знизилися за останні півроку майже на мільйон", сказав Лоуренс Слейд, головний енергетик КК виконавчої влади.

Бос благодійного фонду "паливної бідності", сказав BBC, що широкий цін на енергоносії кришка не допоможе вразливих споживачів.

Дженні Сондерс, виконавчий директор Національної енергетичної активності, каже: "Ми домагалися набагато більш зосереджені кришки, а не загальні на всіх стандартної змінної ставки клієнтів, тому що ми визнаємо особливі проблеми виникають для особливо вразливих верств населення - людей з більш низькими доходами.

"Ми не пропагую повний ковпачок на борту, мета її тим, хто її потребує, люди, нормування споживання енергоресурсів, хто збирається їхати цієї зими холодної.

"Це буде коштувати мазали прямо через клієнтську базу, тому, якщо ми хочемо скоротити витрати за всіма напрямками для стандартних змінних тарифів, піде для інших клієнтів, які за фіксованими тарифами, і ми заохочували багато людей, щоб перейти на фіксовані ціни."



Категория: Финансы