Дайте два! Смартфон LG K7i відлякує комарів


Опубликованно 12.11.2017 04:52

Дайте два! Смартфон LG K7i відлякує комарів

Смартфони LG навчилися відганяти комарів та інших москітів, вирішили поживитися кров'ю користувача. Апарат під назвою LG K7i отримав задню кришку Mosquito Away, яка з допомогою ультразвуку змушує комах триматися на відстані.

Смартфони LG навчилися відганяти комарів та інших москітів, вирішили поживитися кров'ю користувача. Апарат під назвою LG K7i отримав задню кришку Mosquito Away, яка з допомогою ультразвуку змушує комах триматися на відстані. Тремтіть, кровососи!

Технологія Mosquito Away використовується в деяких кондиціонерах і телевізорах компанії, але в смартфонах вона з'явилася вперше. Спеціальний динамік на спинці LG K7i генерує ультразвукові хвилі на частоті від 30 кГц. Вони абсолютно нешкідливі для людини, зате комарі на дух не переносять подібний вплив (якщо вірити LG).

В «не сезон» панель можна замінити на просту задню кришку, перетворивши LG K7i в нічим не примітний бюджетний апарат. Модель оснащена 5-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 854x480 пікселів, чотирьохядерним процесором 1.1 ГГц, 2 ГБ оперативної і 16 ГБ вбудованої пам'яті з можливістю розширення картами microSD. На тильній стороні розташувалася основна 8-мегапіксельна камера, фронтальна модуль на 5 МП. Є сканер відбитків пальців, і на тому спасибі. Ємність акумулятора становить 2500 маг.

 

 

 

 

 

   

  Ціна питання

В Індії LG K7i можна буде купити приблизно за $122, а от на інших ринках модель навряд чи з'явиться. Дуже даремно — навесні модель з відлякувачем комарів могла б стати хітом продажів у нас.

Джерело: LG



Категория: Hi-Tech