Флагман Nokia 8 впорався з тестом на міцність


Опубликованно 12.11.2017 04:52

Флагман Nokia 8 впорався з тестом на міцність

Представлений на початку року середнячок Nokia 6 приємно здивував своєю міцністю, і коли у продажу з'явився довгоочікуваний флагман Nokia 8, автор YouTube-каналу JerryRigEverything Зак Нільсон вирішив провести звичну серію випробувань над новим смартфоном.

Представлений на початку року середнячок Nokia 6 приємно здивував своєю міцністю, і коли у продажу з'явився довгоочікуваний флагман Nokia 8, автор YouTube-каналу JerryRigEverything Зак Нільсон вирішив провести звичну серію випробувань над новим смартфоном. Вогнем і ножем

Фронтальну панель Nokia 8 прикриває 2.5 D-скло Gorilla Glass 5, яке вдалося подряпати інструментом з шостим рівнем твердості за шкалою Мооса — цілком очікуваний результат. Модулі камер і кнопка зі сканером відбитків пальців теж непогано захищені від подібних ушкоджень. Тест з запальничкою смартфон пройшов без проблем, так як IPS-екрани швидко відновлюються після екстремального нагріву.

Металевий корпус смартфона зроблений з алюмінію 6000 серії, і хоча деякі конкуренти вже перейшли на більш міцний сплав 7000 серії, це не завадило Nokia 8 відмінно показати себе у випробуванні на вигин. Ключі не залишили глибоких подряпин на задній панелі. Канцелярський ніж; — інша справа, втім, навряд чи хтось буде проводити такий експеримент на своєму гаджеті. Зак також припустив, що пластикові смужки на верхньому і нижньому торцях смартфона можуть позитивно позначитися на стійкості до падінь.

Нещодавно у JerryRigEverything побував скляний Apple iPhone 8.  

Джерело: YouTube



Категория: Hi-Tech