Скільки Ви дасте мені за мої вставні зуби?


Опубликованно 12.11.2017 21:00

Скільки Ви дасте мені за мої вставні зуби?

Гетті Зображень

Якщо закласти фамільне срібло сигналізує гостра потреба в готівці, то що здаючи свої власні зуби говорять про своє фінансове становище?

Набір золоті вставні зуби одним з найбільш вірогідних товари для ломбарду Натан Фінч.

"Це був не самий приємний операцій, але ми зробили кредитом", - говорить він.

Ювелірні вироби-це найчастіше застава як забезпечення кредиту, але протягом 30 років в торгівлі pawnbroking він говорить, що він був свідком більш творчими пропозиціями від клієнтів.

"Все від дизайнера сумки Монблан ручки, і купа підписаних сувенірів; ми навіть були люди пропонують скаковий кінь і риболовецького траулера", - говорить містер Фінч, керуючий директор ломбарди Піквік.

"Ви ніколи не знаєте, що збирається приїхати через двері. Він може бути дуже маленький діамант кільце в чиюсь руку, або це може бути велика статуя під свою руку".

Крізь густі, сполошилися дверях, в тісноті притулку під його Хай-Стріт магазин pawnbroking, містер Фінч дістає твори мистецтва, дизайнерські сумки, і навіть Луї Віттон нашийник.

Його досвід не є унікальним. По всій Великобританії, різні ломбарди є фахівцями в годинник Rolex, автомобілі класу люкс і антикваріат.

Так чому ж ні в кого при собі Астон Мартін чи дорогі годинники повинні ходити в ломбарди магазині шукати кредит?

"Типовий причини, що клієнт може використовувати ломбарду майже виключно грошовий потік. Це не означає, що вони не мають активів, або, що вони не володіють багатством, це просто, що у них немає грошей на певний час.

"Це може бути навчання в школі, це може бути підробіток для свята, це може бути криза кредит, як отримати ваш автомобіль на дорогу. Це цикл необхідністю женуть криза або якісь витрати на розкіш". Перевірка реальності: особисті борг зростає? Борг студентського кредиту: п'ять речей, щоб знати Кредитори веліли бути пильними за кредити

Дослідження показують, що день-у-день витрати, а також необхідність оплачувати комунальні послуги займають важливе місце у списку клієнтів потрібно для швидкого готівкою.

"Ломбарди прагнуть потрапити люди через короткострокову проблему грошовий потік, а потім товар викуповується. Я щасливий і вони щасливі", - говорить містер Фінч.Як pawnbroking роботи?

Замовником "зобов'язання" елемент, наприклад, золото кільце протягом певного періоду часу, як правило, шести місяців Лихвар дає 50% до 60% від вартості елемента, так як кредит готівкою Клієнт платить 7% до 8% річних кожний місяць Товар можна обміняти протягом всього терміну кредитування погашення кредиту та відсотки до цього моменту Якщо клієнт не може погасити кредит в кінці операції ломбарду продає товар і повертає залишок клієнту

Більш детальна інформація доступна від Національної асоціації ломбарди. Поради споживачеві на pawnbroking доступні консультації громадян та грошові поради

Це щастя може, звичайно, бути недовгим. Не зумівши погасити кредит і відсотки, нараховані на вершині, означає, прощаючись з цінним майном.

Навіть якщо товар не викуповується і в більшості випадків це - потім з допомогою ломбарду може бути відносно дорогий спосіб, щоб запозичувати, каже, гроші консалтингові послуги.

"Як правило, ви можете тільки брати відсоток від вартості товару, який ви хочете закласти. Так що якщо, наприклад, у вас є деякі коштовності на суму ?200 ви можете тільки бути в змозі запозичувати ?100."

Відсотки зазвичай вище, ніж стандартний кредит у банку, але, як правило, менше, ніж виплати платні кредитора. Але на відміну від тих позик, будь-яка людина з поганою кредитною історією можуть отримати доступ до послуг pawnbroking, поки у них є предмет застави.

Гроші консультаційне обслуговування припускає людей, які хочуть пішаки повинні ходити по магазинам навколо для найкращого справи, а також: Вибрати компанію, яка є членом Національної асоціації лихваря, який має кодекс поведінки для членів Забезпечення підприємства регулюється FCA Зрозуміти цінність об'єкта застави Пам'ятайте, що скарга може бути піднято з кредитором і, якщо невирішене, до служби фінансового омбудсмена

Там були тільки 44 нових справ, якими займалася фінансового омбудсмена про pawnbroking в минулому фінансовому році і були прийняті рішення на користь заявників тільки 30%. За три місяці з квітня, було менше, ніж 30 випадків не зафіксовано, зареєстрована як бланк за останніми даними омбудсмена.

Що говорить про високий рівень задоволеності серед клієнтів або недостатньої обізнаності омбудсмена - або обидва.

Це, звичайно, вигідно відрізняються від більш широкого ринку споживчого кредитування, який бачив зростання скарг на 89% за рік у квітні, після зростання на 40% в рік до цього.

Гетті Зображень

Скарги були не гриби, а й не має промисловості. У той час як незабезпечений кредит ринку, в тому числі овердрафти, кредитні картки - швидко виріс за останні кілька років, викликавши побоювання з приводу міхура споживчого кредиту, сектор pawnbroking залишається відносно ніші.

Лише 4% дорослого населення використовувати ломбарду, відповідно до Рей Перрі, виконавчий директор Національної асоціації лихваря (НПА).

Клієнти більш правоподобны для того щоб бути жінок, ніж чоловіків (пропорції 60/40), у віці від 25 до 40 років і в роботу.

Посилення регулювання прорідили число ломбарди. Усім підприємствам, які мають ліцензію на пропозицію кредиту для споживачів довелося reauthorised регулятором - управлінням з фінансових поведінки органу. Процес був довгим і напруженим, і багато витягли з галузі в результаті.

Нна було понад 200 учасників заздалегідь, зараз вже 150. Сукупний позичковий портфель з їх 1,200 магазинів роздрібної торгівлі становить ?700м, що мають значення ?850м, незважаючи на падіння цін на золото зіграло свою роль в цьому зниження.Е-ломбарди

Натан Фінч також вказує на проблеми, що стоять перед галуззю від нових технологій та послуг, використовуваних ростовщическом конкурентів.

"Багато молодих людей не хочуть принести в команду. Багато бізнесу та фінансування здійснюється в даний час на додатки.

"Ломбарди розробляють технологію, щоб мати можливість спробувати впоратися з цим. Початковий внесок елемента завжди буде фізичної, але спосіб, яким ми можемо перевести гроші та спілкуватися з клієнтами-це модернізація.

"Я думаю, ми будемо конкурувати з кредиторами ще 3000 років".

Він каже "ще 3000 років, адже історія pawnbroking налічує три тисячоліття.

Китайці закладають свої товари тоді для суднобудування, вартість війни і розвідки.

Сучасні pawnbroking почалася в Північній Італії в середні століття, з розколом Медічі і їх фамільний герб між банкірів і лихварів, при цьому останнім три знака кулі - символ, який виживає донині.



Категория: Финансы